Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
-1BeğenmedimŞikayet
karan ()Düzeltmenin 1. ayağı(8 57-6 89), kendi içinde 5 dalgadır diyor sanırım.
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()850 tepesinden bence beş dalga olmadı bu kadar kısa zamanda 5 dalga tamslamaz bence 1 dalga direk 699 2dalga şuan yaşadınız her dalga içinde ayriyeten üç dalga olur 2 dalga Aslinda739 larda bitecekti fakat ABD kaynaklı biraz yukarı taştı burdan 3 dalga girecemiz yeri sen hesap et
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
karan ()Bugünkü 7 42 ile,3. bacak bitmiş de olabilir. ben 7 50 üstüne trend değişimi olarak bakıyorum ve beklemiyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Evet olabilir bayrak tam kesinleşmemiş. Başka formasyonlar desteklerse daha belirginleşir C uzunluğu.
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Selam kardeşim
cihangiralperen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihangiralperen ()Slmmm kardeşşş... yorumunuz güzelll
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()O bu işi bilmiir
Kibarr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()8.50'den başlayacak şekilde 6.88'in 5. dalga bitişi olduğunu düşünüyorum. Bazıları 3. dalga yeni bitti bu çıkış 4. dalga diyor. Faiz kararına kadar belli olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kibarr ()Yellen teyze ne diyor bu olaya
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()son bi 7 altı gelir sanki ama çok altı değil gibi. ama tabii beni dikkate almayınız
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()7.05 7.44 arası her nokta uzun vade
Kısa vade al sat riskli
Ürkütücü_zombik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Olay sadece yıldız değil
Dediğim vatandaş
hem borsa
hem bono
hem gram hem de piyasa kovalıyor
Birşey tahmin etmese görmese dolara girmez
Dediğim şu sinekten çıkacak yağı hesap eden birisi
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Hacı piyasada yıldız falan işlemez, piyasa arz- talep dengesidir. yarını bilmiyoruz,3 ay sonrayı nasıl bilelim. ben beklenmedik olumsuz haber akışı olmadığı müddetçe yılın 1. yarısı ara tepkilerle düşüş trendinin zayıflayarak devam edeceğini düşünüyorum. Yanılabilirim de. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Abi şu yıldız olayına takılma 5 yıldız olsa ne yazar burda nice 5 yıldızlı üyeler yanıldı piyasa öyle prof oyuncularla dolu ki beklenmedik anda beklenmedik hareketi yapıyorlar kim nasıl bilecekmiş siz bence bu yıldız olayına takılmayın
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()amcana sorsana hocam kaçtan alsak Uygun olur
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Powell amcam mart sonuna kadar tahvillerdeki yükseliş devam dedi
0BeğenmedimŞikayet
ZÜBÜK_ZADE ()Hahaha kimmiş brooo
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()İzleyelim bakalım
3 yıldızlı ekonomist piyasayı çok iyi takip eden bir üstad 'dan ağzından zorla aldım
Haziran öncesi yüklü miktarda gireceğim dolara dedi
Çok sinekcidir kendisi kaz gelecek yerden tavuğuna esirgemez
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Kibarr ()Peki Abd tahvilleri düşerse dolarda düşmezmi düşme ihtimali azmı
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Kısa vade 7 50 üstü beklemiyorum. tabi bir ihtimal olarak duruyor, o zaman yükseliş trendi başlamış olur. ben yılın sonuna doğru bekliyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Zaten şu an ellerinde kalan o
Oda son mermilere kaldı
Abd 10 yıllık tahviller yükseliyor
160 olursa mermide kurtarmaz
0BeğenmedimŞikayet
Kibarr ()Faiz artacak sıkı duruş diyorlar hep
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Cok tecrubeli ustalar derki
Ateş nisanda başlar haziranda alevlenir ağustosta yandı gülüm keten helva
7.05 7.20 arası dip yaptı gibi
Faiz bu ay yatay olursa
7.52 fibo kırılır tren kalkar
Nerde durur bilinmez
0BeğenmedimŞikayet
karan ()C nin daha kısa(Â yı geçmeyen bir hareket) olduğunu düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Elliot ta şu an kaçıncı dalgadayiz sence
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Bayrak çalışmasa da C düzeltmesi gerekiyor 7.50 7.70 arası. O da gelmezse elliot sayımı yanlış çizilmiş oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
ZÜBÜK_ZADE ()Ooo çok yahşii olmuşş varool brooo
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Kardeşim eline sağlık fakat bu kadar kısa süre icindeki bayrak çalışmaz zaten sende belirtmiştim 715 bozar diye
0BeğenmedimŞikayet
Au_ag_33 ()Evet. Tam bekledğim hareket