Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eyvallah hocam umarım döner. Tam bişeyler iyi gidiyo derken döndük başa. Negarif ayrışmış olmamız iyi olmadı.
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()C uzunluğu A dalgasının %1.618'i kadar olabiliyor (7.84) Ben 3. dalganın ortasını baz alırım en fazla (7.64 orası geçildi).
Nereden dönecek bakalım 7.84 geçerse yeni 5li dalga bozulur. ytd @Dielife
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Dalga falan bilmem:)Burası Türkiye taktik teknik yok bam bam
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hocam teşekkürler sanırım C dalgasıda buralarda bitmeli. Artık reform paketiylemi biter nasıl biter bilmiyorum ama bitmeli gibi:) devamı için düşünceniz böyle mi peki.
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Aynen hocam, ikinci ihtimal dediğin gibi 4. dalga 1'i geçince iptal oldu. Bana göre ilk şeklin C. düzeltmesi içindeyiz.
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hocam kolay gele. İkinci ihtimali içeren grafik çöp oldu sanırım değil mi? 4. dalganın sonu 1. Dalganın sonuna değmemeli sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()Estagfurullah ben takıliyorum aslinda demek istediğim birden fazla formasyonlar oluşabilir ve hiç biri çalışmayabilir
@sorumsuz da aynı şeye değinmis sorun yok
muhcemucar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muhcemucar ()Tesekkurler haklisin eskiye bakmadim. Bugunku grafigini soyledim. Icin rahat etsin ozur dilerim.
Sharp_tongued için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sharp_tongued ()@muhcemucar bak bakalım direk varmı yok mu :)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Ne düşünmeli başkan
AYAZ__VURUR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()7.40 üzerinde alıcı toplamak istiyor sanki 7.49'da da 7.40 civarından alananlar satılıp garantiye gidiyorlar galiba. YTD
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()Ayaz diyince sadece rüzgar'ı düşünmeyin...
Tuttu_Fırlattı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Ismarlama grafik oluyor mu öyle usta:))
0BeğenmedimŞikayet
karan ()7 50 yi geçmesin
0BeğenmedimŞikayet
Tuttu_Fırlattı ()Ayaz vurmasın:)) Iyi olmaz:))
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()Ben biraz karışık bir grafik çizdim yarın yazıcam grafiğin anlattıklarını
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()Gizem'i severim :)
Sevdiğim bir şarkının parçası diyelim )
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()2. ihtimal gibi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu35 ()İkinci çalışır yani benim tahminim o yönde. 6.80 altı bosluk
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Hayırdır dün gece ayazda mı kaldın ilham gelmiş olmalı ki böyle isim seçtin gece üstünü sağlam ört :))
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()Aynen :))
@Tekirdağlı_Murat hiç konuşmayalım sonra anlatırım gece gece uykum kaçmasın :))
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Site kuralları 1. Madde
Sen hepsini tekrar oku bence.
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Neden kestiler biletini hayırdır :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Eline sağlık ikinci ihtimal olabilir
0BeğenmedimŞikayet
AYAZ__VURUR ()Valla bu sefer kendim gitmedim:)
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Tekrar hoşgeldin herry :)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ben doların bizim piyasa kapandığında ki heretinin gerçekçi olduğunu düşünmüyorum tr piyasası kapnislarini kendime teğet alıyorum zaten genelde ABD kapanışında dolar seviyeler geri donuyor
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Bu benim çizdiğim
bu da ikinci ihtimal.
@Vedolizim @karan
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Birinci dalga kendi içinde 3 dalga 850 753 içindeki bir
753 805 ikinci 805 69o 3. İçindeki
69o dan750 ikinci dalga buda içinde 3 dalga aslında daha kısa olcakti 730 sınırlı taştı 2 dalga yi yüzde 20 bir tama yaptı şimdi 3 dalga sürecine gircez buda faiz kararına rastlaya bilir 3 dalganın uzunluğundan nereye gider söylememe gerek yok heralde
-1BeğenmedimŞikayet
karan ()Bugünkü 7 42 hareketi ile tepkinin 3. dalgası, "sorumsuz "arkadaşın C dediği dalga tamamlanmış olabilir. ytd
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)