Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
feritt ()Ayıptır sorması kaçı bekliyorsunuz
Kapibaraa için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çok teşekkür ediyorum kardeşim
ErtanSoydan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kapibaraa ()Beklemedeyim hocam
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()zarar mı , neden zarar edelim ki , doğru yerden alıp doğru yerden satan düşerken de artarken de kazanır
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
ErtanSoydan ()Hocam günaydın.
Öngörüleriniz ve analizleriniz için çok teşekkür ederiz. Sayfada maalesef herşeye herkese hücum etmeyi maharet sayan bir güruh var. Bunlara aldırmayınız. Her görüşe her fikre saygı duymalıyız. Güzel bir söz vardır. BOŞ ÇUVAL DİK DURMAZ. Siz dik duruyorsunuz hocam. İyi günler dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Teşşekkürler hocam
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()23 lere kadar bir ziyaret zaten bugün mümkün , ama netice olarak orta ve uzun vade iyi olacak inşallah , gümüş sert düşmeden ralli yapmamış idi şimdiye kadar bu da rallinin ön habercisi
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karaçoban ()Hocam vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim yükseliş nerelere kadar olabilir ay sonuna kadar
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamun Aleyküm. Hocam analiz ve öngörülerinizi çok kıymetli. Elinize emeğinize sağlık ilminize gayretinize yüreğinize bereket. Selam ve dua ile hürmetler
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()mümkün elbette , bugün de sıkıntılı gün
Mito88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()6.12 den ben de alım yaptım, emir çalışmış
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evet engel tuşunu çalıştırmaya başladım
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()altında bir kaç aydır terste olduğum için onu elleyemedim yaza bıraktım 1680 kadarda kabullendim açıkçası ... fakat gümüşte sabırla tlde kaldım ki meblam yüksek olmasına rağmen sizin gibi değerli 2 kişi daha takip ederek 1 ci kadememi bu sabah 6.12 maliyetli aldım teşekkürler verdiğiniz bilgilere hakkınızı helal edin..
0BeğenmedimŞikayet
Mgulmez ()Kardeş biraz gan olayını araştır bende geçen yıl garip gördüm bu olayı biraz gözlemledim cidden bu etkiler oluyor hocam haksızlık etmeden biraz araştır öyle yorum yap tavsiyemdir
bucann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Hocam daha da aşagısı varmı sizce
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bugün dolunay tesirinin son günü , yeniaya kadar yükseliş beklentim var Gann teoremine göre
Baslak5505 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elinize sağlık hocam Aylıkta tepedeki shooting star bize pek hoş şeyler anlatmıyor. Şöyle bi 22 23 ziyaret edebilirim der gibi duruyor teknik anlamda ama izlemek lazım bu ay. ytd. Geçen ay kapanışı ciddi anlamda olumsuz oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Ne kadar zarardasiniz?
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Tunahan Hocam çok teşekkür ederim
Kar edişlerine ortak kabul etmeyenlerin Zarar edişlerine sebep aramalarına çok takılmayın engelleyin geçin Hocam.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evvelki grafiklerimde hep bu olasılıkları paylaştım , profilimde bulabilirsiniz
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
zehraakkoyun01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baslak5505 ()Hocam merhaba bu hafta için öngörünüz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Sizce nereye kadar inebilir
0BeğenmedimŞikayet
Tomaki ()Hocam kaçtan almaya başlayalım
0BeğenmedimŞikayet
zehraakkoyun01 ()Sayın Dr um, sizin samimiyetiniz, iyi niyetiniz bize duygu olarak geçmiştir. Kendinize ne istiyorsanız, aynı duygularla bizlere yardımcı olmak istiyorsunuz. Sağolun...
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ALTIN ONS grafiği çok kötü dikkat edin diye çok uyardık ama...
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()insanları anlamakta zorlanıyorum hepp çıkış odaklılar altın onsun nerden nereye geldiğini ve halen inişin devam etme olasılığını kabullenmiyorlar ... elbetteki bu inişlerin bir çıkışı olacak sadece sabır
0BeğenmedimŞikayet
Ricchezza ()Hocam, sizi takdir eden insanlar da var. Sadece yazmayip, izleyip pozisyon aliyorum ongoruleriniz ile bence benim gibi bir cok insan vardir. Kırılmadan ltf.
0BeğenmedimŞikayet
Zararcı58 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Ne zaman 21 martta mıbjitecek dibi görüp tabi dipse