Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Cevap için teşekkür ederim Hocam yanlış görmüşüm evet hem saatlikte hem 15 dakikalıkta yeşil mum yakmış
%3.65
Grafik paylaşımınız için de sağolun elinize sağlık
Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Ben CTSI leri sattım da NPXS ler duruyor bende.
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Selamlar hocam, npxs ve ctsi planda değişiklik yok değil mi, tutmaya devam ediyoruz, teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()cryptonun tamamının market captaki payını gösteren grafik.
Vade olarak bir şey diyemem bu 15 dklık bir grafik giriş yaptım mı coinlere dün akşam üstü dip seviyeden giriş yaptığım bir kaç coin var ve hedefimi bekliyorum gelirse sat pozisyonu devreye girecek otomatik satacaktır.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam bilmediğim için soruyorum bahsettiginiz Crypto ise invs...
An itibariyle kırmızı beklentiniz uzun orta kısa vade hangisidir giriş yaptınız mı
Yatırım tavsiye olmadan öğrenmek amaçlı sordum.
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Thanks hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()ben sequential analizi yapmıyorum çünkü ondan anlamıyorum Hocam özür dilerim.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()Kerem hocam 11 mum kapanış degerlendirdnzmi yukarı mi trend?