Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Şükürler olsun tam hedeften dönmüş, bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Evet pardon yanlış gördüm dibine kadar gelmiş dönmüş
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()İnşallah dostum sindire sindire görsek daha iyi olacak sanki
Lamassu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lamassu ()Nefes almak için 52bin üstü kapanış yapmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Hic görmedi 47. 000 üstünü
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()47bin kırıldı ama sabaha karşı
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()İnşallah hocam, Korku endexi yüksek şuan belirsizlik olduğu için btc nin 47.000 üstüne atmasına çok ihtiyacımız var
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Evet orayı aşarsak 51.000 rahat gelecek diye ümit ediyorum, sert bi düzeltme daha yiyebiliriz elde her daim can simidi TL şart
1BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()İnşallah dostum, çıkalım şu kaostan artık sıktı. Altlardan da para çıkışı var şu ara.
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Anladım o zaman hedef 47bin takip
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()47.000 üstüne atması lazımki nesef alalım dostum yoksa hala belirsizlik kimse bilemez
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Teşekkürler bu belirsizliği nasıl takip etmeliyim peki
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Ben kapanislari kriptoda pek çözemedim dostum, yeniyim diyebilirim kriptoda, her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım 37.000 dahi hedef doğrultusunda var 51.000de aynı şekilde
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Haklısın hocam aşşagı ihtimali dediğiniz doğrultuda hala ağır basıyor, ama 51.000 gösterirse şayet sert bi düzeltmeye maruzda kalabiliriz oradada 37.000 var malesef :( ama görmek istemiyoruz diyelim.
Kınıklı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Teşekkürler bu arada 45200 geçip bugün kapatma yapması mı gerek 46bin ve sonrası için
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()45.200kirmizi alan burayı aşarsak şayet 46.000 sonrası hızli bi ivme yakalayıp 51.000 bandına seri cıkarız 51.000 bandı şuan kar realisyonu için mantıklı duruyor karar alanı gibi açıkçası hedefte 42.000 hala var grafikte orayada degebiliriz, 51.000 düşüncesindeyim ben, bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Kınıklı_ ()Dostum o alçalan takoz un dibi 41600. Muhtemelen 42k yı zorlarken oraya iğne atıp dönecek; benim 1. Senaryo buna göre ve bu senaryodan umutluyum. Ancak 6 aylık grafiğe bakarsan da obo ihtimali var; o da yazdığım 2. Senaryo. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Okunmuyor yakınlaştırdım yine de emeğinize sağlık gerçi benim gibi grafikten anlamayan da vardır belki açıklarsaniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Grafik gösteriyor incele dostum
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Buralar derken?
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Buraları aşarsak 51k ilk hedefimiz sabırla bekliyoruz dostlar