Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Dolar tevavulden kalkar
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()5 dalgada hiç birimiz hayatta olmayız mudur
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()sana tum zamanlar grafıgınden azcık bahsedeyım mi?
biz şu an tum zamanlar da ellıot dlga teorısıne göre ( bence) 3. dalgadayız... (3, dalga kesınlıkle 5 dalga halinde oluşur)... ve biz 2075 ile 3 ncü dalga içindeki 1, itkiyi yaptık... şimdi 2 nci dalga yani düzeltme içindeyız... 500 lerden 1180 e doğru çekeceğin kanal alt destegınden de anlıyacağın üzere 2, nci dalganın kanal desteği olan 1385-1450 arasında bir yer oldugunu ve burada sonlanacağını göstermekte.. sana benım tepe nokta dediğim 3450 rakamı tum zamanlar 3, ncü dalgasının içindeki 3 dalgasının tepesıdır.. geri çekılmesi ile 4 ncü dalga yani duzeltmeside 2220 de sonlanacak gibidir.. malum bunlar fıbo ile tespit edılmektedir.. vesselam.. buyuk olan 3 dalgamızın ( tum zamanlar) içerideki 4 dalganın sonlanması ıle başlayan son ıtki ile 5 dalgamız 4545 lere kadar gıtmektedır.. bud tum zamanlar 3 ncü dalgamızın tepesıdır.. daha tum zamanlar 4 var .. ))) 5 dalgasıda var.. )) ama onların içeriğini hesaplamadım.. çok zaman var.. )))
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Açılış yapsın bakalım rasyo kaçtan acacak
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Pişti olduk galiba üstat
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Bir buçuk yıl:)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()1798 kırlırds 950 ler bak ben 10 yıllık rakamları yazdım ki 2520 sonrası 1798 kırılacak biraz sancılı olacak ha:)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_31_10_9999 ()Bu rakamlar hangi tarih aralığında geçerli onuda yazsak ustalar
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Doğru abim 2471 sen 2520 ben Aziz abim 1375 egecan kardeşim 2600 demişti hermes44 kardeşim benle aynı ama senin rakamın onda da vardı haydi Bismillah :)yarış başlasın Ama benim yanıl ma payım 19 ons olacak ons göre:) sonra demedi demeyin:)
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()benım geri çekılmede 2210-2220 arası bır yer.. ::))
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Hadi iddiaya bende gireyim başta dibi söyleyin ben ons 1450 altına Fed faiz artırdı bile inmez diyorum tepe içinde 2471 diyorum oda bir oncrki tepenin 400 dolar yukarısı olur diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Yes abim bende 2520 tepe sana bir güzellik yapayım 2520 den ilk hedef 1798 bunu da yaz bütün site bu günü aklında tutsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()haaa tepeler mi dur bakayım yazayım.. kım kazanırsa tebrıkler ona.. ))) ama çok uzun zaman var beee.. ))) neyse acelemiz yok sonuçta.. ömrumuz olursa göruruz o gunlerıde.. ))
ama şöyle bir sıkıntı var ben ım rakamda aylıkta çizince çizgi nerden baksan 5-10 dolarlık bir yanılgı yaratbilir.. kısadan geceyım.. benım tepe 3535-3550 arası olsun.. kabul mü? . net dersem olmıycak.. :))en fazla dip ise 1375-85 arası bir şey olursaa olur.. aşağısı bende de yok.. ))
1BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Eyvallah dikkat etmemişim o zamanlar hep gergindim:) görmemişim istisnalardansın abim eyvallah gelelim bu güne sen canım abim başımın tacı bu gün yazımız kalsın burda idalaşmak için değil bu bir yarış kim kazanırsa o ona Tşkr edecek :) ben 2520 tepe yazdım bu net sabit :)
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()YOKTU AMA BEN ÜŞENMEM... BAK DAHA NELER VAR... )) YANİ SABAH KALKIP ÜFÜRMÜYORUM YADA GELİP BUGUN NE YUMURTLASAM DA DEMIYORUM.. ))) SEVILIYORSUN.. İDDİALAŞMAK ASLA DERDİM DEĞİL.. BEN DE SEN GİBİ SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM DEMEK İÇİN ÖRNEKLER ATIYORUM... ))
CEVABEN YİNE.. )))
Ons için Aziz7117 yorumu (4 ay önce) Cevap yaz
HEDEFİM...
1757... ve dönüş 1788
yıne aşagıya 1704 ... ve dönüş 1744
.. yıne düşüşş 1670 .. ve çıkış 1765
... ve düşüş 1670 ve çıkış 1747
ve düşüş 1569.. ve çıkış 1590...
Ve düşüş 1456 ve çıkış 1703
... sonrasına bakarız.. ytd... ))) bol kazançlar.. ( zaman sormayın lakın hepsi hepsi 13-15 gun içinde yaşanabılır)
YEEE... TEEE... DEEE... not .. ucuk kaçık bulanlar engelleyebilir.. kımsenin afrasını tafrasını çekemem.. profılımde görüşlerim açıktır. çok atan tutan gördük..
https://altin.in/aziz7117/34
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ():) huyum işte dip tepe tabiki arada dirençler var zamanı geldiğinde olur inş abimmm:)
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()İmam kerdesim hedefler yine yukarda bir sırayla git kardeşim ilk 1800 gelsin sonra1900 görelim ondan sonra herkez zaten 2000 demeye başlar
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Eyvallah abim o vakit muhabbetimiz varmıydı senle?
1BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()2520 gelsin yazacam
fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Önce 25xx gelsin seni bulacağım söz verdim çünkü ... Ama hangi şehirde olduğunu söylemedin ?
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()CEVABEN...
Ons için Aziz7117 yorumu (4 ay önce) Cevap yaz
Konu: #23735070 Grafik detay ve yorumları
grfaık atamıyorum işte atsam sana öyle kafadan çizgiler ile değil gerçek fıbonacci merdıvenlerini ve rakamları gösterırdım. ons 1818-1790 arası gezebilir belki bir kaç gun ama ılk destegımiz 0,38 desteği 1732 dir hızlıca geçerse 1675-80 rakamlarında duracaktır.. öyle saga sola çizilen bir çizgiyle verfiğin istikametler doğru degıldır..
ekonomi_kamu için cevaplandı (yorumu göster)
https://altin.in/aziz7117/37
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Haberleşiriz kardeşim inş satışı yine beraber veririz
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()1868 -75 uzatırsa 1902
TUQTI7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih_Sultan_Mehmet_han_1 ()Ben artık kenarda otururu hedefler geldiğinde çıkarım işlem alırım inş abim çok yazmaya gerek yok :)
TUQTI7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Yine kar alacaz inş kardeşim devam