Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 17:25:16
EUR 35.9598 17:25:16
USD 34.5492 17:25:16
ALTIN ONS $2717.4500 17:25:16

Grafiği gönderen: Kerembulut

Biz neredeyiz?

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Sağol kardeşim benim ben de bakıorum arada paylaşımlarına. Yararlı oluyo teşekkür ederim sana :)

Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

:)) hayırlısı inşallah.

Beni az çok tahmin edebiliyorsun artık müdür ben coin ismi yazmam öneri de bulunmam bazen bazı coinler gözüme ilişiyor burda da paylaşıyorum. Değerlendirmek isteyenler araştırıp değerlendirir.

uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Ciğerim ben senin fikrini alırım. Zaten araştırma yaparım. Projeye göre alım yapıorum genelde zaten. Hayal kırıklığı olursa da nasip dostum. Nasibimiz yok deriz tevekkül ederiz :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Aman abi çok üstüme gelme :) hayal kırıklığına uğrarsın sonra :))

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Olsun olsun fikirlerin benim için önemli dostum.

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Bence daha erken benim ki sadece bir öngörü aslı astarı olmayan bir şey.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Valla ya bende de defi var dostum ya maldan da çıkamıyorum. Sence mart sonu çıkayım mı defiler den yoksa erken mi olur

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Tahminlerime göre Eylül ayları için de kötü şeyler olabilir ben her zaman diyorum bazı ülkeler defileri yasaklayacaklar.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Başkanım şimdi amerikeda teşvik paketi bekleniyor balinalar bunun hesabını yapmıştır. Bide G7 zirvesi var mayısta. Bunları düşünürsek senin tahminin ne zman olur düşüş?

0BeğenmedimŞikayet

DoğukanG06 ()

Sen sadece Btc için mi Elliot çalışıyorsun başkan

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Rica ederim paşam.

DoğukanG06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

DoğukanG06 ()

Teşekkürler Kerem aga...

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

@DoğukanG06 aşağıda açıklama var belief geçtik thrille doğru yoldayız.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Belief mi?
:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum