Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0470 08:09:33
EUR 36.1784 08:09:33
USD 34.5316 08:09:33
ALTIN ONS $2689.1000 08:09:33

Konu: ada tobo

tobo ve beraberınde flama calısması ıcın hazırlık. kımse ıcın ytd.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

onlarla ılgılı bır sıkıntı yok bende sımdı hatta neo verdıgım hedefe devam yolunda.

Svsbskrt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

Hayırdır üstad ters giden birşey yok değilmi?

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

EOS ve Neo var üstad

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

ne var elınde jetonlardan.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

var bisiler henuz ham olgunlasmadı ama dun zaten paylasmıstım baska seylerde vardı btc ıle ılgılı.

RedWolf38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

uzun suredır portfoyumde olmadıgı ıcın ondan hbrım yok :))

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

636/653 yada bunun gibi :))

0BeğenmedimŞikayet

RedWolf38 ()

Başkan hayırlı akşamlar btc yeni hedefler var mı?

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

Bitcoin için RESSST (1 gün önce) Cevap yaz
lınk 35,3/37,1 ytd.

gibimi :)))

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

Çok havalı olur:)) hedefler geldikçe monitörleri cogaltiriz artık :))

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

lcd ekran monıtore ne dersın tv mısalı :))

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

yerınde olsam gıder fızıkı bırsey alırım grm olur gms olur platın bıle olur btc fızıkı alabılıyorsan o bıle olur ama yeterkı fızıkı olsun derim.

Dielife için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

Buluruz artık spotcudan :))

0BeğenmedimŞikayet

Dielife ()

Teşekkürler hocam ancak almak istediği şuan ucuz olup ilerde onlar gibi olabilecek potansiyelde bişey. B t c türk ten.

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

3/5 monıtor daha gereklı ama :))

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

İş başvurusunu nereye yapıyoruz:)) baksana biz restaurantlari acana kadar açımızdan ölürüz:))

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

keyfımıze gore kafamıza gore aradan secmeler bunlar hepsı ıcın maaslı ekıp kurmak gerek :))

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

btc eth al gom bahceye derım 9 k coın var hepsını bılmek ımkansız. ama gomdugun yerıde bana msj at :))

Dielife için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dielife ()

Hocam bir dostum sorar. Şimdi alıp 3-5 sene bekleteceğim bir kripto para arıyorum hangisini alsam diye. Önü açık geleceği parlak uzun vadeli. Ben pek anlamam size sorayım dedim.

0BeğenmedimŞikayet

Svsbskrt ()

Üstad hedefler havada uçuşuyor yine :))

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

12 subattan takıp 1. hedef

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum