Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()onlarla ılgılı bır sıkıntı yok bende sımdı hatta neo verdıgım hedefe devam yolunda.
Svsbskrt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()Hayırdır üstad ters giden birşey yok değilmi?
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()EOS ve Neo var üstad
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ne var elınde jetonlardan.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()var bisiler henuz ham olgunlasmadı ama dun zaten paylasmıstım baska seylerde vardı btc ıle ılgılı.
RedWolf38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()uzun suredır portfoyumde olmadıgı ıcın ondan hbrım yok :))
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()636/653 yada bunun gibi :))
0BeğenmedimŞikayet
RedWolf38 ()Başkan hayırlı akşamlar btc yeni hedefler var mı?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()Bitcoin için RESSST (1 gün önce) Cevap yaz
lınk 35,3/37,1 ytd.
gibimi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()Çok havalı olur:)) hedefler geldikçe monitörleri cogaltiriz artık :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()lcd ekran monıtore ne dersın tv mısalı :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()yerınde olsam gıder fızıkı bırsey alırım grm olur gms olur platın bıle olur btc fızıkı alabılıyorsan o bıle olur ama yeterkı fızıkı olsun derim.
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()Buluruz artık spotcudan :))
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Teşekkürler hocam ancak almak istediği şuan ucuz olup ilerde onlar gibi olabilecek potansiyelde bişey. B t c türk ten.
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()3/5 monıtor daha gereklı ama :))
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()İş başvurusunu nereye yapıyoruz:)) baksana biz restaurantlari acana kadar açımızdan ölürüz:))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()keyfımıze gore kafamıza gore aradan secmeler bunlar hepsı ıcın maaslı ekıp kurmak gerek :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()btc eth al gom bahceye derım 9 k coın var hepsını bılmek ımkansız. ama gomdugun yerıde bana msj at :))
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hocam bir dostum sorar. Şimdi alıp 3-5 sene bekleteceğim bir kripto para arıyorum hangisini alsam diye. Önü açık geleceği parlak uzun vadeli. Ben pek anlamam size sorayım dedim.
0BeğenmedimŞikayet
Svsbskrt ()Üstad hedefler havada uçuşuyor yine :))
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()12 subattan takıp 1. hedef