Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sadece uygun yerlerden alım yaptıysanız elinizdekine sahip çıkın az sabırla güzel oranlar gelecektir. bol kazançlar. Ytd
Ftbak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mahmut212121 ()hocam yükselir mi 17:30 a kadar bekleyelimmi
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Olabilir insallah sayın hocam umut verici gidiyoruz saygılar
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Bu işi tam biliyorum diyen yalan söyler hele bu piyasada tahmini beklentimi belirteyim. şubat 22sinden sonra mart sonuna kadar arada düzeltmeler yaparak yükseliş bekliyorum ben. 3 aylık geriye dönük periyotta her ayın son bir kaç günü ve giren ayından bir kaç gün yükseliş olmuş. ytd
Ftbak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Bence bugün satar hafta sonu genelde satıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ftbak ()Hocam öngörünüz nedir?
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()ABD yi bekleyecekmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Yani ne zaman bozarsiniz eliniz dekileriozamam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dur bakalım o da olur inşallah, daha 1 5 saat var ABD açılışına belki tahviller de fsşz aşağı inerse
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Kralsin hocam bravooo
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Bende öyle tahmin ediyorum sayın hocam bir tek tahviller 1.313 lere geldi oda olmasa tadından yenmeyecek. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Eylül76 ()hocam inşallah