Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Benim kripto zihniyetimi iyi kötü anlamışsınızdır. Alıp kenarda beklemeyi tercih ediyorum. Hareketler çok sert oluyor gördüğünüz üzere. AVAX için de sadece güzel bir proje olduğunu düşündüğüm için aldım fakat bu tip extreme fiyat hareketleri beni korkutuyor. Sadece avaxi çin değil hepsi için. O yüzden bence her senaryoya hazır olmak lazım, gramdan kurtulayım derken oradan da bir darbe yemeyin. Kolay gelsin.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hocam alınacak rakimin varmi neresi gelse alınır mesela avax ta gramdan kacacam ben bari ordan vuralim yüklü dalicam
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bu arada btc etkilermi duserse avaxi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()30 lara tekrar gele bilir yani abi avax bir iki gün takip edim diyorum iyi yerden almışsınız bu arada hiç kardaşim gel dal demiyon; )))
0BeğenmedimŞikayet
edi1907 ()Bence zirve buralar. Biden teşvik paketi onaylanırsa 1800 bandına atar. Daha yükseği yok. YTD.
tades için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tades ()Üstad zirve kaç olur sizce tahmini 540 lari gördük çıkmadık zirve gelmiyor artık oralar yerinde saymış olcak bizim için
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Avax güzel bir proje. Başındaki kişi de Türk bildiğim kadarıyla. Ben beğeniyorum projeyi. 30-40 aralığından kademeli alım düşünülebilir. Benim elimde çok ufak bir miktar var 35'den ama şu noktada BTC'deki hareketten korktuğum için biraz temkinliyim. Yeni bir geri çekilme olursa 30'lara yine düşünülebilir. YTD. Selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hocam altcoinlerde hangileri iyi avalance yorumu ala bilirmiyim
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Dip beklentimi sorduğunuzda 378-82 bölgesi demiştim. Bu bölgenin kırılmayacağını düşünüyorum. Böyle zamanlarda sağlam durmak lazım :) Selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi 401 ve 396 alim yaptim 420 satariz diye ama sanki bırakın beni yerlere yatacam diyor:))) bu arada 540 olan ortalama 460 indi gelse kurtuluyom; )))
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Yeni zirveleri göreceğimizi düşünüyorum yıl içerisinde.
Paramı_Koruyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Paramı_Koruyorum ()Hocam bu yıl nereyi görürüz sizce ons olarak, dolardan umuduz kalmadı bari ons bizi taşısın yukarılara 458'den tersteyiz
1BeğenmedimŞikayet
Final10 ()Abi sen bu işi biliyorsun ?