Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Yok hocam bu gelmiş bitek
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Kapanışı görelim sn sürmeli 66 şu anda oynuyabilecegi 26.85 27.402 minimum maksimum ytd
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Eyvallah hocam eğer yön belli olduğu zaman bilgilendirebilir misiniz size zahmet Saygılarımla
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Mustafa Hocam ben yazdıklarınıza cevap yazıyorum her seferinde hala okuyamıyorsunuz sanırım
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bulur sn gram 34 şu andaki grafiklerde 28.84 beklentisi var %4 gibi kazanç vaadi alıcı buldurur biz tl paritesiyle trade ediyoruz onların riski ile bizim riskimiz aynı degil faiz sabit kalırsa dolar 6.7 olursa biz ne kazanmış olacagız bol kazançlar ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Allah allah @admin arkadaşın yazdıkları bana gelmio ilgilenirmisiniz
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn sürmeli 66 volalitr rötatif şunu anlatır 26.852 ve 27.402 arasında hareket beklentisi kapanış degerleri sonraki degerleri ve yönü belirtecektir kafa ve kuyruk igneleri yön tayin edecektir örnek kapanışta bir sonraki günün degerleri ortaya çıkar dünkü atıalan grafik sonuçları bugünkü ile uyumludur bekledigimiz sonuçtur yarının yönünü ançak 24 de söyleyebilirim ytd
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Mümkunmu Sn Bünyamin her destekden alıcı buluyor.
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()eyvALLAH Hocam takipteyiz dövizden iyi kurtardım paçayı Hocam
euro sondaj çalışması yapıyor
mb. yularını salsın usd petrol kuyusu açacak
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Bünyamin hocam valla sayımı anlayamadım aşağı yönlü mü yoksa sayım yukarı yönlü mü hangi rakamları gösteriyor Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()26.27 takip sn ahmet opera ve bale izliyoruz unutmadan dövize methiye dizenleri anısına ytd
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam sizinkiler düşüyor da benim cevaplar düşmüyor sanırım
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Dostum yaDıklarım geliomu
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Bünyamin Hocam artık grafikler salınıyor aşağılara