Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 07:02:28
EUR 35.9598 07:02:28
USD 34.5492 07:02:28
ALTIN ONS $2717.4500 07:02:28

Konu: Gümüş Ons StÅrgate Fm (Boss. V_Paradoks) Ytd

Merhabalar yeniden. Bu da bugünlük son çalışmam olsun bari.
Gümüş Ons Galaksilerarası Yıldız Geçidi fantastik fm çalışmam yine 4S grafik üzerindedir, aslı yükselen üçgen olup, yıldız geçidi olarak adlandırmamın mantığı 27.65-80 bandında güçlü direnç bölgesi ve trend kesişimleri olması ile birlikte yükselen üçgenin daralmasıdır.
26.65-80 yıldız geçidimiz üzerinde kalıcı olabildiğimiz taktirde, bizi 31.50 galaksisine hızlı şekilde ışınlanma ihtimali olabilir diye düşünüyorum :))
Lakin yine eksik olup sadece üst hedeflere odaklı çalışılmıştır.
Alt hedeflerde ise önceki fm çalışmalarımda belirli olan 26.10'lara kadar potansiyel içerebilir.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler, ekstra durumlar bozabilir, değiştirebilir. dolar ın durumu da gümüş gram tl açısından isteneni vermeyebilir... Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım yine...

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ankaragüçlü ()

Ben teşekkür ederim dostum paylaşımlarınla yönümüzü bulmaya çalışıyoruz, hayırlı geceler

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

XDEVRİMX ()

Teşekkürler ederim hocam.
Katılıyorum o bölgeden kurtulmak lazım :)))

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ediyorum hocam :) yakında yıldızını aldığında senden de güzel çalışmalar geleceğine hiç şüphem yok ki aşinayım :) örümcekler ağlar bir kurtarabilirsek yukarı ama geri çekmeden ömrümcek gereğini yapmak lazımdır sanırım. ytd

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

XDEVRİMX ()

Emeğine sağlık hocam ah bende benim örümcek ağı sistemi mi atabilseydim:)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim hocam inşallah çalışır diyelim ytd olmadan

ibra_63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok teşekkür ederim her zaman desteklerini esirgemedin dostum, inşallah iyi bir sonuç olur :)

Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ibra_63 ()

Eline emeğine sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla kırsa da çalışsa güzel olacak gibi dostum lakin dolar ile ne verebilir gümüş TL olarak hesap etmedim. Bugün habire çalışma yapma isteği geldi :)

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ankaragüçlü ()

Dostum emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

İnşAllah dostum sar destegi kıramamıştı belki kırar ben tşkr ederim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah sn Bünyamin dost. Teşekkür ederim

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Siyahta hedef çalışır sn boss emegine saglık

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum