Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 01:54:59
EUR 35.9598 01:54:59
USD 34.5492 01:54:59
ALTIN ONS $2717.4500 01:54:59

Konu: Gümüş Ons StÅrgate Fm (Boss. V_Paradoks) Ytd

Merhabalar yeniden. Bu da bugünlük son çalışmam olsun bari.
Gümüş Ons Galaksilerarası Yıldız Geçidi fantastik fm çalışmam yine 4S grafik üzerindedir, aslı yükselen üçgen olup, yıldız geçidi olarak adlandırmamın mantığı 27.65-80 bandında güçlü direnç bölgesi ve trend kesişimleri olması ile birlikte yükselen üçgenin daralmasıdır.
26.65-80 yıldız geçidimiz üzerinde kalıcı olabildiğimiz taktirde, bizi 31.50 galaksisine hızlı şekilde ışınlanma ihtimali olabilir diye düşünüyorum :))
Lakin yine eksik olup sadece üst hedeflere odaklı çalışılmıştır.
Alt hedeflerde ise önceki fm çalışmalarımda belirli olan 26.10'lara kadar potansiyel içerebilir.

Kesin çalışır diyemeyiz, garanti yoktur, sadece bir senaryonun simülasyon çalışmasını içeren kurgusal hayal ürünüdür. Hedef simülasyon hareketleri değişiklik içerebilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Potansiyel bir oluşum fikridir, eğitim ve gelişim amacı da vardır. Sonuçta teknik bir grafiktir, teknik dışı gelişmeler, ekstra durumlar bozabilir, değiştirebilir. dolar ın durumu da gümüş gram tl açısından isteneni vermeyebilir... Ben bile buna göre işlem yapmıyorken, buna göre işlem yapılmaması yönünde uyarayım yine...

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen öyle dostum diğer geldiklerimde var benim de :)
Bu galaksinin merkezindeki Karadelik gibi yerden kurtulmak kolay değil alıp bir yere püskürtür ama alta mı uste mi kapanislar ve hacimler belli edecek daha derinde ise oyun kuruculara; ) o yüzden gaza gelmeden temkinli izlemek gerekli bence de ytd olmadan zaten fazla bir şans da kalmadı gibi artık olacaksa silkelemis yukarı atmış olsa çok iyi olur 2 yönlü tuzak için tam kritik yerler

Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Dostum gümüşü bir yere uçuracaklar ama nereye :) şimdi 29. xx de olabilir 25. xx de olabilir gelde işin içinde çık :))

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Helva mı :)) pek de severim he :D
Lakin tatlı yesek de tatlı olsa artık ya ölücü ayı olsun :D

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah üstadım takip de olacağız durumu artık beklenen olsun gerçekten yıprattı herkesi :(

_MARS_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Dostum ben helva grafiğini hazırladım :) inşallah fazla yedirmezler. :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Anatomi mi dersin :D Buna Big Bang bölgesi diyorum patlatacaklar bizi de hayırlısı inşallah yukarı patlatırlar :))
Est. Teşekkürler dostum ya eğleniyoruz sadece :)

2BeğenmedimŞikayet

_MARS_ ()

Olur inşallah başarılı olacak inancım tam. Araştırmam analizlerim çok güzel olacak diyor martın ilk haftası. Hep beraber göreceğiz inşallah

0BeğenmedimŞikayet

Yarasa72 ()

Dostum sen Leonardo da vinci misin :) bu nasıl tablo :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Ne demek dostum sen de sağ ol

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Başlatalım o halde 10 dan geriye sayalım :))

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir de StÅrgate var da sadece profilimde grafiklerimde görünüyor sayfaya düşmüyor :)

Dongaja81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_MARS_ ()

Martın ilk haftasını bekle gümüşten roket yaptım hazır martın ilk haftası geri sayım başlıcak )

0BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Tmdir dostum saoll

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Abi bizi Mars'a götür artık :D

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu Karadelik seviyesi var 27.65-85 bandı diyelim kırmak için güç toplayıp geri döndük belki de ama bu kez yukarı patladık patladık yoksa yine sıkıntılar başlar ama iyi bir his var içimde yine de :) ytd olmadan

Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Star Wars: Güç Uyanıyor :)) diyelim inşallah bu kez

Dongaja81 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Valla patlatalım artık inşallah ya yüzler gülsün :) ytd

Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah öyle düşünüyorum güç toplayıp tramblen etkisi yapmıştır inşallah ama bekliyoruz tam bilemiyorum şu kritik seviyeleri bir aşsak kırsak çok güzel olacak da

Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_MARS_ ()

Töbeler olsun bu nasıl bir çalışma :)

1BeğenmedimŞikayet

Karakartal26 ()

Nasil yani dostum dusus mi yoksa biz almayarak patladik biraz zaten:)

0BeğenmedimŞikayet

Dongaja81 ()

Kardes paylasimin star wars gibi olmus

0BeğenmedimŞikayet

Ö_F_Tuğcu ()

@BossVurguncu ustam busefer yukarı patlama değil mi. Korkutma bizi

0BeğenmedimŞikayet

Mali______ ()

haydi patlat usta. 15 gundur bekliyorum. Trader yapmiyorum. :))

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Büyük patlamaya mı hazırlanıyoruz
Acaba :) ytd

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Sn imaj takip edin 27.76 dan sonra 1 dolarlık veya 120 centlik bir hareket yapabilir artık ona göre pozisyon alırsınız şu anda gümüşde büyüme var lakin yön belirsiz aşagı gidersede 26.620 yi takip ediniz 26 da eger dönüş yapıyorsa alırsınız yok dönmüyor aşagı devam ederse almakta acele etmeyiniz şu anda inanın altın onsu ve doların grafikleri kırıldı o yüzden sadece gümüş onsun durumuna göre size tavsiyede bulunmak inanın dogru olmaz bu benim anlattıklarım kendi uygulacagım prorogramım ve öngörümdür ytd

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()

Sayın Bünyamin bana tavsiyen varmı tlde kaldım neyapacagımı
bilemiyorum alim için firsat Verecekmi yada ne yapmam gerektiğini söylermisin sayın
Bünyamin

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok güzel açıklama olmuş dostum. Daha da ekleyecek bir nokta kalmamış zaten. Platin alsak daha memnun edermiş ama dediğin gibi burada ons yükselse de diğer etkenlerden maliyetlenmesini bile zor karşılar olduk ama bakalım neler göreceğiz, belki bir noktadan sonra hepsi bir kenetlenip atağa geçebilir diye düşünüyorum ama az daha sabır etmek gerekli belki de... Teşekkür ederim, bilmukabele bol ve bereketli kazançlar sana da

Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnşallah güzel ve bereketli olur dostum, hayırlı geceler diliyorum

Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bünyaminy ()

Kırarsa 28.84 gidbilir dostum orda taban yaparsa yykarı gider risk geri dönüşte 26.620 ve büyük risk inan ne kadar hesaplasakta altın ons ve usd işi bozuyor 30 cente ecnebiler al sat yapıyor biz masrafı çıkaramıyoruz 6.3 den aldıgım aynı onsta parça var 12 kuruş terste gitti 28.8 dolar oldu 6.6 aynı parayı kurtaramam diye düşünüp duruyorum al sat garan oldu long zaten kimse yapmıyor. Yada ben bu işi bilmiyorum diyorum ahir kelam atomu parçalasak nafile rsi ve pl dogruluyor büyümeyi yankız altın ons ayıların hedefinde bpga mumlarının faydası ne olur yinede emegine saglık en azından 27.76 detay güzel bol kazançlar ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bakalım hocam nasipte varsa açılır yollar hiper uzaydan kestirme yaparız :))

XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum