Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Ardaesat ()Buna 64den sonra girilir dimi
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ():) risk sizin , ben alis yerini soyledim
Ahaltın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahaltın ()Bende dayanamiyorum buradan giresim var ama 64 u takip edecem
0BeğenmedimŞikayet
Tigger ()çok teşekkür edeeerriimm... :)
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()30 uzerinde pozitif. Ama biraz daha yukselde risk azalir. Cunku su an tam uzerinde. 37 ve 45 kritik bolge. Sonrasi hazanfercelebi :)
Tigger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sonaltınbükücü57 ()sgl hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Yeni cikan coinlerin analizini yapmiyorum. Yeterli veriye sahip degiller yorum yapabilmek icin
sonaltınbükücü57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()Hocam bu celr ne zaman ayaklanir :):) uflesen mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Eos kaçtan alalım üstad alınır mı buralardan
0BeğenmedimŞikayet
sonaltınbükücü57 ()hocam ; dot ile ilgili öngörünüz var mı acaba geçen gün 209 tl den aldım 43 tane sabahta fiyatlar salınca terse düştüm sizce ne yapmalıyım?
1BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Ilk satis hedefimiz 7.50 civarlari. Ondan oncesi icin olanim yok
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ()Peki efenim bekliyorum 64'ü :)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam eos devam edermi 4.90 ı kırarmı sizce alınırmı şuan dünki yerine 5.30-40 lara gidebilirmi?
0BeğenmedimŞikayet
zırh ()Beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Dedigim yer alim noktasi kirisilmasini bekleyin
akhenaton27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akhenaton27 ()Kanıma giriyosun hocam 45ten alasım var :))
0BeğenmedimŞikayet
Smoke ()Sathosi hesaplamayı yanlış yapıyorum galiba tam olarak nasıl hocam? Btc ve usd karşılığı netten baktım ama grafikler örtüştüremedim çıkardığım rakamı :)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Daha once ki yorumlarima bakarsaniz bu coin icin veri az olduğundan dolayi yorum yapamayacagimi belirtip daha sonra da haftalikta negatif uyumsuzluk var dikkatli olmaniz gerektiğini belirtim.
Bahtsizanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PUKAY49 ()Hocam beklemedeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
Tigger ()sngl de güzel duruyor abi bir bakarmısın diycem ama değerlendirme yapmıyorsun dinlencem demiştin :)yormıycam:)
0BeğenmedimŞikayet
mhurd ()Müdür amb pişiyor takibindemi
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsizanne ()@Blacksin slmlar Allah aşkına bize egld bakarmisin lütfen çok terse attı
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Sayın hocam siz de neo için 150 - 200 usd bekliyor musunuz?
Sizin öngörünüze çok güveniyorum..