Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
aRmaA ()Paritemi yapıyorlar acaba bende tam bilemiyorum.
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Onu biliyorum kardeşim, de ons olarak ekranda satış var mı diye
aRmaA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aRmaA ()31.1 Gr altın aldığınızda 1 ons almış olmuyormusunuz
Arslan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()T. finans ta ons satisi yok degilmi, onu nasıl yapiyorsunuz
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Şundan dolayı alabilir 7.02 den doları alır gumus ons da da 24.9 a duzeltmeyi bekler buradan alacagi zaman dolar belki 7.5 olmustur aliminda 70 kurus kar olur
neocihan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fma_33 ()Teşekkürler bereketli kazançlar inşallah
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Fma_33 arkadaşım , nihayetinde burası bilgi paylaşımı platformu, bura da hep birlikte bilgi paylaşımı yapıp bir birimize katkı sağlamaya çalışıyoruz. ben teşekkür ederim. bereketli kazançlar.
Fma_33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fma_33 ()Çok teşekkürler hocam daha yeniyim yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum sayenizde
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Tabi ki @Fma_33 arkadaşım, izah etmeye çalışayım. İşlemler menüsünden kıymetli maden türünü seçtikten sonra gelen hesap seçim menüsünden paranın alınacağı usd hesabınızı seçip alım yapabilirsiniz. Satış yapmak istediğiniz de de paranın aktarılacağı usd hesabınızı seçer iseniz usd olarak satmış olursunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Fma_33 ()Daha yeniyim bu işlerde o kısmını düşünmedim teşekkürler bilgi için
neocihan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
neocihan ()ister tl ile al istersen dolarla. neden dolar alıp sonra gumus alıyorsunkı 2 kere binde 2 komısyon odersın.
0BeğenmedimŞikayet
Fma_33 ()Tl ile dolar alıp dolar ile de gümüş mu alıyoruz bu sekilde mi oluyor yoksa başka işlem var mı
0BeğenmedimŞikayet
Fma_33 ()Vakıf katilimda nasil alınıyor ons gümüş dolar ile bir türlü tam cevap alamadım biraz açıklarsanız memnun olurum
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Ozlemsf arkadaşım, ben usd ile gümüş ons işlemi (Alım- Satım) yapıyorum. Gümüş ons olarak bir çok bankada var, benim işlem yaptığım bankalar: T. Finans, Vakıf katılım. Bereketli kazançlar.
Ozlemsf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ozlemsf ()Merhaba emeginize saglik. Gumusu ons olarak nereden aliyorsunuz? Ons gumusu dolar ile aliyorsunuz degilmi?
1BeğenmedimŞikayet
EfsanEmrE ()Öncelikle burda insanlara yardımcı olmak için ayırdığınız zaman icin tekrar teşekkür ederim bu platformda şahsım adına takip edilecek sayıli kişiler arasindasiniz emeginiz3 sağlık:)
1BeğenmedimŞikayet
Saka_Er ()Kardeş eline sağlık.
4BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Evet @vatan_millet_sakarya arkadaşım, önceki günlerde Altın- Gümüş rasyoya dikkat çekmiştim, rasyoda belirli bir kırılım olduktan sonra ons altını ons gümüşü baskılamak için kullanıyorlar. hayırlısı teşekkürler.
vatan_millet_sakarya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()İnşAllah izleyelim. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık ustam
5BeğenmedimŞikayet
uzmn ()İnşallah 27.50 sert geçilir ve kalıcı oluruz. Yoksa bir süre daha desteklere doğru güç toplamak için, yeni alıcı toplamak için dönebiliriz de tabi destek bulma arayışı bu piyasa da normal ve sağlıklı yükselişler için de olması gereken hareketler, nasıl ki dirençlere doğru atakları normal görüyorsak desteklere dönüşler de normal. @Zezeze arkadaşım. Bereketli kazançlar.
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
vatan_millet_sakarya ()gözümüz dolarla altında
elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @Pınar21 arkadaşım, ben gümüşe ons olarak yatırım yapıyorum, malum gümüş gramın bir bacağı da usd/Try paritesi olduğu için o an ki kur'a bakmak lazım.
Pınar21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler, ben hala kırdıracaklarını düşünüyorum bakalım! Bol bereketli kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Pınar21 ()Emeğinize sağlık hocam şayet düşüş olursa avrupanın acılmasıylamı başlar ve tahmininizde 6 altına inermi
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @BossVurguncu arkadaşım, sizin de elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elinize emeğinize sağlık hocam teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
ErtanSoydan ()Size de bereketli kazançlar hayırlı günler üstadım.
2BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim saygıdeğer @Gulkcr, @dewaju, @Saka_ , @ErtanSoydan arkadaşlar, ben teşekkür ederim. Bereketli kazançlar. Saygılar.
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)