Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
MikaHakkinen22 ()Hocam 15'de değdi sizin dediğiniz gibi :)) Ama ben dayanamayıp 13'te çıkış yaptım ve gerekli yerlere de gönderimimi sağladım :)) Eksik olmayın..
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Sağolasın abi inşallah diyelim hep beraber olsun
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ARAFBEY ()Eyvallah abi.
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Allah Sana ve Diğer Tüm Arkadaşlarımıza da Nasip Etsin İnşallah Kardeşim. Kim Olursa Olsun, Ne Olursa Olsun, Yükselen Kol Bizden Olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Hahahhaha abi elon kim ben kim adam milyar dolarlarla oynuyor biz o parayı bulsak aklımızı bile kaybederiz :)))
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Bana dostum kardeşim arkadasım diye hitap edebilirsiniz hiç problem yok değerli dostum
ARAFBEY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Sağlam Hocalar, Takibe Devam Edin Ma Her Zaman Son Karar Sizin. Dikkat Edin Lütfen
0BeğenmedimŞikayet
ARAFBEY ()Tşk edrim abi. Allah kimseyi terste bırakmasın burda. Blacksin ile crypto sayesinde çıktım aylardır zarardaydim; ) sağolsunlar.
0BeğenmedimŞikayet
Serkan976 ()Tamam hocam
Takipteyim
:)
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Grafiğimiz var mı
0BeğenmedimŞikayet
Gümüs_baligim ()Hocam arama tusuna usdt yaz. usdt al yap. bu kadar
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()@Crypto_0 Hocama Biz Kısaca Elon TR Diyoruz. :)))
Bol Kazançlar Diliyorum Kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Hocam usdt alımı için Bir öneriniz var mı
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_can ()Ürünü sattıktan sonra da TL olarak geliyor para
omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Ayaklarına sıkarsın karar senin .4500 den beri aldirdim 5000 kirilirsa alinir dedim. Bu seviyeden almak cok riskli karar sizin
Serkan976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Kardeşim ilk başta üye olurken seçtiğin para birimi TL o yüzden benim ki de öyle çünkü sorun yok yani
Ömer_can için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan976 ()Hocam hota burdan girilir mi
0BeğenmedimŞikayet
sTa ()Usdt/Try çiftini bularak oradan alım yapacaksınız.
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_can ()Bende bir şey soracağım. Binacde param hep TL olarak gözüküyor ama hep Fiat olarak alım yapıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Hallettim hocam sağol
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Evet kardeşim usdt/try çiftini aç. Bulamazsan eğer en üst de boşluk var oraya yaz çıkar sonra alırsın
0BeğenmedimŞikayet
ARAFBEY ()Cyrpt oyle bir nick ismi yazmışsın ki sana nasıl hitap edeceğimizi bilmiyoruz abi ; ))
0BeğenmedimŞikayet
kutluoner2 ()Sagolasin hocam, 86dan alip 109dan sattim sayende.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Kardeşim inan çıkmam lazım şimdi burdan ayrılmak istemiyorum ama çok yoğun bir gün zaten hep beni bulur lütfen arkadaşlar yardımcı olur musunuz değerli kardeşime kusura bakma kardeşim hakkını helal et
0BeğenmedimŞikayet
Neskafe ()kırmızı kırıldı
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Ben nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olabilir misin
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Evet usdt olarak yapabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Dostum binancede TL yi dolara çevirebiliyor muyuz
0BeğenmedimŞikayet
Karaadem ():))) tamam hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
MikaHakkinen22 ()Ustasın valla Hocam.. 11 değdi.. Ellerine sağlık..