Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Yarın cuma yarınki kapanış daha bi önem kazandı gibi hocam ne dersiniz.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()1683 benim sihirli rakam buralardan donsede gorülmuş sayarım artik %1 onemli degildir ama o seviyeye gelirde kırarsa yıkılır gider..
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Dielife ()3 hafta önce paylaşılan alt yorumdaki grafik hedefine ulaşmıştır arkadaşlar. Umarım dikkate alanlar olmuştur. Cümleten hayırlı geceler dilerim. Hayırlı cumalar.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Rica ederim. 169x ters bayrak formasyonunun hedefi. Ayrıca başka bir formasyon ile beklediğim başka rakamlarda var onuda şimdi paylaşıcam. Aslında paylaşmıştım zaten güncel halini paylaşıcam.
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()teşekkür ederim okudum. 1600. xx leri öngörüyorsunuz anladığım kadarıyla
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Yorumu grafiğin alt yorumu ve onun alt yorumunda mevcut.
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()yorumunu yapar mısınız?
2BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yorumu bir güncelleyelim artık.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Alt yorum ve onun altyorumunu güncelliyorum. Her iki paylaşımımda da uyarıda bulunmuştum. Sonuç olarak fiyat beklendiği yönde ilerliyor.
Grafikteki kırmızı kanala bağlı herşey. Ons ikili dip mi yapacak yoksa burayı kırıp geçecek mi birlikte izleyip göreceğiz. Kırması durumunda düşen kanal desteğine kadar gitmesini bekliyorum. Dolar ile alakalı görüşümü belirtmiştim. Profilimde grafik olarak mevcut.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Alt yoruma istinaden...
Ufak tefek yükselişler sizi cezbetmesin. En dipten alacaksınız diye bişey yok. Temkinli olmakta fayda var.
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hahaha dahada düşecekmiş :) bide sana diyo hee :))
0BeğenmedimŞikayet
n3mesis ()tamam üstad bekliyorum da 530 dan satmadık ya pismanlıgı içimde işte
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()alıcak malmı arıyon :)
Bilge_adam_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()evet melesef öyle oluyor:(
oktay_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bilge_adam_ ()Cümlemizden allah razı oldun gardaşım. Şükür bende iyim . bakınıp duruyorum işte :) ne yapalım
1BeğenmedimŞikayet
oktay_87 ()Haklısınız hocam insanlara 10 kere kazandır senden iyisi yok 1 kere kaybettir senden kötüsü yok. futboldaki kaleci gibi adeta :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()günaydın allah razı olsun şükür sen nasılsınnn
Bilge_adam_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aynısını bende yaşıyorum ne diyecegimi şaşırıyorum dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum durumu aynı senin söylediklerini anlatıyorum bende :) hele birisi 500 den falan alıcakdı dedim aman ne yapıyon altın 540 oldu bana bozuk attı aldırmadın bana gibisinden :) şimdi bilader iyi yapmışım alsaydım ben onu satmazdım diyor şimdi çok isdiyordun altın almayı al dedim de bana dahada düşecekmiş diyor :=)) en güzeli karışmamak kimsenin işine
0BeğenmedimŞikayet
Bilge_adam_ ()Gardaşım günaydın nasılsın :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sen çekirdek çitleyip izlemen gerek, buralardan heyecan arayıp malını kaptırma kardeşim..
n3mesis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
n3mesis ()üstad benim vade sorunum yok. sadece 530 larda satmamanın pismanlıgını yasıyorum. şimdi satarsam vergi ödeyip yarın bir gün aynı gramı yerine koyamama derdindeyim.300 ort ile bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hocam inanın bugün arayanlar oldu gram yükselmeye başladı alsam mı vs diye. Biraz yukarı oynama oldu bir çok kişi gördüğüm kadarıyla aceleci davranıyor. Herkez dipten alma derdinde. Bende yön olarak bi değişim gözükmüyor tepki olarak kalabilir dedim. Ama uzun vadeciysen kötü yerler değil karar sizin dedim. 430 ları dip görenler girdi 415 ler geldi 415 i dip görenler girdi 405 ler geldi.
1BeğenmedimŞikayet
Almina35 ()Teşekkür ederim kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Hepsi progilimde yqziyor kardesim gun ici ve hafta sonu bunlarla ilgili paylasimlar yaptim göz atarsin isdersen
Almina35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Almina35 ()Nereye kadar inebilir sizce birde tepki kaçtan bekliyorsunuz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()İnşallah akıncı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Tepki bitince tekrar bir dusus.
Almina35 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Aksam ustu saatlik grafikde 1836 hedef direnc bolgesi demisdim bu noktalardan donuş olabilir gibi. 419. x gramda tobo hedefi vardi ama sanki orda 425 belkide 433 kadar tepki gelebilir ama anq resimde hic bir bozulma yok bende sabrın sonu selamet olacakdir..
0BeğenmedimŞikayet
Almina35 ()Gram için düşünceniz nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Zamamn öngörüm yok malesef sadece hedef var bende zamanini piyasa belirler bunu bilmek zordur. Satma işide sizin bileceginizz bir konudur yaptiginiz kar size yeterli gelirse yada teknik acıdan bakanlar icin sat sinyali geldiginde satıs yapar.
n3mesis için cevaplandı (yorumu göster)