Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Rica ederim kabaca 10 liranin ustunde kalici olmasi lazim yukseliyo demek icin..
memp için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
memp ()Emeginize saglik hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Her şeyi bir kenara bırakalim şunu anladım elindekileri Kasım gelmeden çıkacaksın sonra Aralık'tan itibaren Şubat'a kadar alımları tamamlayacaksın aslinda bu donguyu takip etmek yeterli
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Zaten pazatesi gunleri 100%80. Yukselis oluyo.. Sali ve cuma gunleri dusus
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Cuma gunu gram cok gevşedi pazartesinden itibaren bi tepki gelmeli, gann da oyle diyormuş ona göre dongunun başlangıç hafyasindayiz:)))
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()Dusunmen yeter sagol.. Piyasalar acilsin kafamda bazi seyler net belirmedi.. su pazartesi bi gecsin.. Carsamba gunu biseyler olabilir..
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kurtu16 ()Hocam grafikten ne anlamalıyız
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Eline saglik. dostum calismalrin devamını bekliyoruz biliyorsun benim. like hakkim yok :(( ons da dusuk saat dilimlerinde son anda bi al sinyali oluştu zayifta olsa son onda alimlar gerceklesti. Dolar da ise 6.80 sterlinde 9.53 civarlarina kadar bir sarkma olabilir ama altin ons yükselirse gram fazla etkilenmez diye dusunuyorum
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()t metın ekle yazan yerde . yana tıklıyosun assada fıyat etıketı var . ona tıklayıp . grafıge gelıp fıyat uzerıne yapıştırıyosun
H_Potter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_Potter ()Pembe rakamları nasıl yazabiliyoruz arkadaşım?