Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0436 17:42:59
EUR 36.0823 17:42:59
USD 34.5533 17:42:59
ALTIN ONS $2693.2150 17:42:59

Grafiği gönderen: super_conqueror

Hayırlı bir haftasonu dilekleriyle önümüzdeki hafta ayın 14. de başlaması beklenene özellikle marmara bölgesini etkilyecek extrem kış koşullarına hazırlıklı olmalıyız.Son yılların en soguk ve karlı günleri eve hapsolmuş çocuklarımız için bir fırsat olacagını söyleyebiliriz.Biraz cep yaksada barajlar ve tarım için çok faydalı olacaktır.

Yorumlar (62)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Senniyi acikmissindir sen aklinda bulunsun ugrarsan cigerci bedoya ugra genellikle herkes memnun

Dadaşşbey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Vallahi Aynen Öyle Adil Bir Yönetim :) Neyse Sorun Yok İsim Değişmek Zorunda Kalsın Gönüllerimiz Bir Sorun Yok

Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Abi burda kimseyle tartismayacaksin istedigin kadar hakli ol hic ehemmiyeti yok ben burda ne zaman tartismaya girsem admin(Allah azi sun kendisi cok adildir)her seferinde beni şutladi:))o yuzden isimize bakacağız

Sismik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Bu papatyanin butun yapraklarini kopartmali :)

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Ben bi han gibi yerde yemiştim ciğerci ibrahimdi yanliş hatirlamiyorsam buyük saatin orda ya acliktan iyi geldi yada hakkatten iyi ustaydi :)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Sana Dedim Papatya Bize Dokunucak Bak Kötü Alışkanlık Yaptı :)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Nabalım :) Yaktılar Bizi Saolun Efeniim

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Lahanayı pek sevmem :)

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Merhabalr efenim hoşgeldiniz:)) yeni nikin hayirli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Cigerci bedoya da ugra dadaşım şubeleri var

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Merhbalar Efenim :)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

:) Lahanayı Soldurdular

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Evet dadaşım adana kebap yemesi sevap adananin neresinde yersen ye ayni lezzeti alırsın (2. ve 3. sinif yerler haric)bana gore buranin kenabini ozgun kilan etin hazirlanisi disinda salata zenginligi(5 cesit ve kebabin yanida ucretsiz) ve ince uzun pidesidir. dadasim Allah seni inandirsin edirne de meshur cigerini yiyelim dedik cigerine salataya ekmege suya ayri ayri ucret aldılar nerdeyse dukkanda oturdugumuz sureyi de hesaba katacaklardi. buyuk saat adananin gobegidir

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Var var olmazmi hemide 2 demlik :)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Dadaşım Afiyet Olsun Çay Varmı :)

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Aleykum selam

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Abdest kısmı yanlis kardesim dogru parasiz bisey yapamiyosun ama abdesti kariştirirsan Allahın gücune gider su yoksa bile Topraktan abdest alırsin

yusyıl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sismik ()

Selamun ALeyküm :)

0BeğenmedimŞikayet

yusyıl ()

Para herşeymi bilmiyorum ama herşey para. paran yoksa abdest bile alamazsın, hac umre sadaka zekat para, birini sevindirmek para, paran varsa dostun sevenin çok olur

GoldEngineer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dadaşşbey ()

Gardasim sen adanalimiydin Adanada bi kebap yemistim tadi damagımda kaldi yazın gelirsem yiyecem yine Buyuk saatin ordaydi

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Yagmurlar olacak. Adanaya kar ihtimali azda olsa var ama İzmir'e yagacak :)

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Demek ki yeri gelmiş paylaşmışız.

2BeğenmedimŞikayet

GoldEngineer ()

Rahatsızlık değil, her şeyin bir yeri var. Buraya aradığı bilgi bulmaya gelenlere zorluk çıkarıyorsunuz. Selam, sohbet veya konu ile alakasız paylaşımları, ilgili forumlarda paylaşınız lütfen.

super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Teşekkürler halil abim bizim buraya, çukurova ya yagmur yagacak mi adanaya omrum boyunca sadece bi defa yarim saat kar yağdı onun disinda sahit olmadim

0BeğenmedimŞikayet

Relajante ()

Merhaba profilinize baktımda gümüş ilgili grafik göremedim gümüş grafiğiniz varsa paylaşır mısınız

1BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Biliyoruz tabiki. Sadece bir paylaşım yaptım. Bu Siz'i neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım. Sadece bir mesaj ve paylaşım.

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Metorolojik olaylar özellikle büyük şehirler için çok önemlidir. En yakın örnegi İzmir'de yaşanan sel felaketi.

0BeğenmedimŞikayet

GoldEngineer ()

Herşeyin para olmadığı aşikar. Ama burası para sitesi

0BeğenmedimŞikayet

super_conqueror ()

Hayır tabiki. Ama herşey para degil degil mi?

0BeğenmedimŞikayet

GoldEngineer ()

Yanlışlıkla meteoroloji sitesine mi girdim?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum