Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet iki yildir duzenli yagis yok memlekette halil abim ya kurak gidiyor ya da boca ediyor
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayırlısı olsun. Biraz kurak günlere dogru gidiyoruz :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bizm buraya bahar geldi halil abim inşallah baska sefere:))
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Sistem potansiyelinin yarısını ancak gösterebildi. Yoksa çok daha fazlası olacaktı.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Halil abim gecen dedigin uzere adananin kuzeyine hafiften bi kar serpiştirmiş sen isi biliyotsun:))
1BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Solucan gubresi satisina basladim altinda ettigim zararı ondan çikarmaya calisiyom gardasim :)
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Keyfi Yerinde Demlemiş Çayı :) Batarızda Çıkarızda Diyor
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben öyle inanıyorum ve düşüyorum'u Gümüş yatırımcısına çok iyi para kazandıracak
Dadaşşbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben de görmedim ama belki sen ilk olursun:))
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Aynen çok sabirli olacam bundan sonra gumusu cok yüksekten Almadim kurlar 6.13 tü aldigimda bakalim bu hafta neler gösterecek
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dadaşım bu piyasaya, uyum Sağlamalıyız başka çaresi yok gerekirse sonuna kadar beklemesini bilcegiz
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Gardasim dadas olupta sabırlı olanı görmedim daha :)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Valla benim vaktim yok gece makas kapatmiyo sabaha dogru makasi kapatiyo yani yarin islem yapabilirim bu hafta benim için cok hareketli gececek usd gumüs arasinda zigzag cekecem
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sabırlı olursan çıkarırsın dadaşım
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Benim Senelerce Vaktim Var :) Elbet Çıkarırız
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Zararımı cıkarmam lazım :)
Sismik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Kardeşim Benimde Beklentim Yükseliş Ama Asıl Yükselis Mart
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Aynen ama tl de olunca kaşınıyom ama bu defa acele etmiycem eskiden olsaydi en az paramin yarisini gumuse yatirirdim Cuma 2 kg aldim sadece yani temkinliyim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dadaşım Yani senin için her türlü olur Sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Bence ons yükselecek zira düşerse alttan toplarim birazda eğer ons yukselip dolar duserse daha cok isime yarar altttan hic dusunmeden dolarrr alirim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Brrfkixg dadaşım son anda ons altında bir alım gerçekleşti eğer rutin bir kapanış hareketı değilse yukselebilir ve aynı oranda doları baskılanmaya devam edeerse gümüşün yürümesi lazım bu durumda
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Gardasim onu bunu boşverde gece ons nolur sence bi paramin 4/1 ne gümüş aldim ons yükselirse Gümüste yukselir
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Bak O Tarz Şeyler Aklıma Gelmedi Ben Titanick ten Yola Çıkdım :) Olsun Bidakine Artık :)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Lazkopat koy :)
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Kardeşim :) Aklıma Gelen Buydu Bidakine Sen Bulursun
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Gardasim sismik ne Allah aşkina Gizemlimisin sen :)
0BeğenmedimŞikayet
Sismik ()Dadaş Çayı Demledin Yine He :)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaşşbey ()Acaammm ben zaten 5 kilo daha al. isim dikkat etmem lazim :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Oralarda esnaf cok mecbur temiz is cikarmak zorundalar
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()İnşaALLAH Hocam Hayırlı Bereketli yağışlar havalar olsun