Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahaha :)) aminn
Renasko için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Yüreğimiz sakat olmasın kardeş:)
Talhakgn81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Sakat kaldıktan sonra ölmenin önemi kalmaz abi :))
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Vursunlar, ben kolay ölmem:))
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahahahahaha :)))
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Ya alemsin arkadaş:) gidecek yerimiz var o saatden sonra cep delik cepken delik kimsede almaz bir yere:)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Cuma günleri genelde düşüş oluyor bakalım bugün ne olacak abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Cumadan umudum yok da pazartesiye devrettim umutları:)
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Valla bilemiyorum abi :) bakalım neler olacak geldik cuma gününe :)))
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Eyvallah abimm :))
Ahmetyentur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Ben de en fazla 1775lere düşer diye umut ediyorum. Yoksa işimiz yaş. Fıstık gibi alım yeri daha milletten canını mi istiyorlar anlamadım :)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Guzel yorum
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()1765 e kadar salabilir abi. Ondan sonra salmaya devam ederse pılımızı pırtımızı toplayıp gidelim abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Renasko ()Hadi çıkalım kıralım Taha kardeş :))
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Rica ederim abim ne demek
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Aynen ben sadece merak etim oyuzden benimde emtialar uzerinden girafikler uzerinden calisiyorum sagolasin
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Abicim emtia bazında bakma olaya. Borsaya yükleniyorlar. Sanal paraya yükleniyorlar. Emtia olarak bakmamak gerek. Bugün borsaların tamamına yakını artıda kapattı
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Ama cok düşmüş viks 37 lerdeydi gecenlerde 21 düşmüş emtialarda dusmus
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Korku endeksi abi. Yani insanlar parasını bir yere yatırmaktan korkuyorlar. O endek yükselirse düşüşler olur genelde. O endeks düşerse artışlar olur genel olarak
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetyentur ()Bisey sorayim bu viks nedir
0BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Eyvallah abim. Oğuz abiw görür :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Tmm biliyorum sorusuna istinaden oguzu etiketlemeyi unuttum:) eyvallah...
1BeğenmedimŞikayet
Talhakgn81 ()Hahaha :)) eyvallah abim benim :)
Dolarda umut yok. En azından şimdilik abi :)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Ons mu daraldı içimiz mi daraldı çözemedim ya neyse hakkımızda hayırlısı artık:) emegine saglık dolaresde grafikte kafasına göre takılıyor herhalde:)