Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Yani hocam öğrenmeye çalışın. Öğrenmek güzel şeydir. Zaten bir süre sonra kendi grafikleriniz, kendi yorumunuz olur.
memp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Rica ederim hocam sabah 9.64'yü şimdi 9.75 civarı tobo formasyonu çalışırsa 10.03 üzeri 10.20'de olabilir. Yok piyasa bunaltmaya devam ederse yine dip arayacağız. Ki 11.00 üzerinden alım yapan arkadaşlar oldu. Bu sayfada kimse al ya da sat demez hocam.
Yigit88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Teşekkür ederim hocam
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Evet hocam biliyorum.. şuan ogrenmeye calisiyorum kendimce grafikler cizip indikatorler ekleyip biseyler yapmaya calisiyorum işte:)yatirim yapiyorum diyemeyiz yani. bu iste anladigim kadari ile once kendi grafiklerini olustur sonra yatirim yap yoksa bankalara işlersin:)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam alımını çok iyi neden stres yapıyorsunuz ki piyasa bu ne olacağını gerçekten bilmiyoruz. Ancak formasyonlaf ile tahmin yürütüyoruz. 1 hafta falan unutun hocam parayı karla çıkarsınız zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Saol hocam aslında ben geçen yaz full girdiydim buna kar verdi buralardan çıkıp euro almıştım zarar ettirdi euro tekrar sterlin aldım
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Şuan burada konusulan en dusuk rakam 9.4x lar hocam gelir gelmez kimse bilemez üstadlarimiz zararkes yapmamamizi ve full alim yapmamamizi tavsiye ediyor ve her zaman son karar sizindir diyorlar. bol kazanclar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Keşke bilsek hocam çalışma örneğidir yatırım tavsiyesi içermez.
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Yükseliş sonrası düşüş gelir hocam tobo formasyonunda. Bilginiz olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()9.74ten aldım stres yaptı valla beni
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Hocam tamamen benim soruma yonelik bir cevap yazdi ridvan hocam ders ornegidir diye belirtti zaten @Yigit88
0BeğenmedimŞikayet
Yigit88 ()Yükseliş mi olacak
0BeğenmedimŞikayet
memp ()Aynen hocam tesekkur ederim gordugum seyin tobo formasyonuna uygunlugu icin teyit almak istedim:)emeginize yureginize saglik hocam. hatta baş bolgesinde cok minik bir tobo daha sag omuza ihtiyaci var diyebiliriz sanirim hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@memp hocam buna diyorsunuz sanırım.