Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()teşşekkür ederim hocam sağolun emeğinize sağlık
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Olurya 25.654 den aşagı düşerse 24.450 aralıgında satın al diyor biz bu degerlerin üzerinde oldugumuz için sınırlar belirtmiş oluyor yanlız şunuda not olarak belirteyim 2020 sene sonu kapanış 26.4 oralara indigi zaman orda ne kadar durur satın almaya süre yetermi ne kadar hızda yukarı çıkar banka o anda satış verirmi bunlar soru işareti sn saka bol kazançlarınızolsun ytd
Saka_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()elinize emeğinize sağlık hocam... biraz izahat getirirmisiniz rica etsek okumasını beceremiyoruz net olarak
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()teşekkürler sağ olun hepsinden geçtim son dönmem kaldı inşallah
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()eyvallah dostum 24,185 altı test olarak olabilir! günlük, haftalık, aylık kapanış yapmazsa sorun yok zaten, bence mantıklı ben tekniğe göre ve bazı verilere göre öngörmüştüm!
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Dostum sizin de taktir ettiğiniz üzere Bünyamin Hocam halisane niyetle herkese faydalı olmaya gayret ediyor grafikleri harita gibidir az izah isteyelim hemen döner sağolsun yanlış yola sapmayız
@Bünyaminy
sizi de tebrik ederiz siz de öylesiniz Periyot Dostum derslere ara verdiniz sanırım sınav sonuçları belli oldu mu
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Martta 24.185 altına düşmesin sene sonu 37 üstü kapatır 2020 yıl sonunu 26.4 diye hesaplıyanlar öyle diyor dostum adamlar profesyonel dün alım yaptılar bi bildikleri vardır altında 1796 nın altı yok hesap ediyorlar dur alt librayıda çekiyim atıyım mantıgı dün neydi daha net olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bir süre max 1 dolar hareket!
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()haklısınız Bünyamin bey, aynen bende de oluyor bazen panik durumu...
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Dün hata yaptım alt libra çisgisini görmedim dünü yatay veriyordu altın onsla dolar ayaklarını pas geçiyoruz sonra panik ortamı oluşuyor onca yabancı tanıyorum düşüş olsa alım bekleyen dünden bu yana gümüş gramda 2 cent aşagı yukarı oynamış bunda bile panik ortamı oluşturduk yatırımcı olmayı beceremiyoruz sadece bankalara para kazandırıyoruz diye düşünüyorum sn periyot bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()valla bu yıl gümüşten 36-44 arası fiyat beklentim var bu seneye hızlı başladık geçen seneye göre, bu hızda giderse, bu hacimle mayısa bile gelebilir bu rakamlar! bilmiyorum siz ne dersiniz? grafikler hızlı çalışıyor artık:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ilk gümüşten kazandığımda, hiçbir şey bilmeden yüzde 10 kara çok sevinmiştim:)
bence çok iyi para, valla benden p. tesiye kadar süre kendileri bilir:)
önce gelsin hayır demeyiz:)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yok sn periyot 28.2 ataabilir yabancı gimballl bekliyor tamamda gelmezse mecbur alacak onlarda %2 büyük para bizdekiler %10 begenmiyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
ibra_63 ()Onada şükür ne diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()desenize iki arada kaldık:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bir süreliğine yatay gibi
ibra_63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()biliyorum dostum herkese dilin döndüğünce anlatıyorsun, bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
ibra_63 ()Ben anlamadım üstad :)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Yok dostum inan soru soran herkese cevap veriyorum anlayan zaten konumunu alıyor al satçı degil çogu sıkıntı zaten orda bol kazançların olsun sn periyot
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()kendi açıklasa daha iyi!
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@Periyot kisa açıklasan bunyamin beyin durumu ytd
2BeğenmedimŞikayet
Periyot ()elinize sağlık Bünyamin bey güzel grafikler atıyorsunuz tabi anlayana:)