Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Slm üstad cardano kaçtan alınabilir
Kerembulut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Üç like takviyesi yapıldı, kardeş.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Abi bütün like hakkımı verdim demek ki ben de ki hedefi versem kalpten gidecek :)) herkes sanıyor ki tek yönlü analiz var ve kesin olacak analizler olmuyorsa demediklerini bırakmıyorlar analiz iki yönlüdür ve bir öngörüdür olasılıklardır bu kadar büyütecek ne var anlamıyorum bu insanları ben takılma sen seviliyorsun saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Abi suan canım ne kadar sıkıldı bilemezsin kuaföre gelmiştim adamlar bitcoin konuşuyor eth aldım diyor xlm aldım diyor bu iş kuaföre bakkala fırıncıya kadar düştüyse demek ki yavaş yavaş bizim kaçacağımız zaman gelmiş demektir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Bir gün o da gelecek.
Jaykep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ():):) Başkan gülelim o zaman.
Blacksin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jaykep ()100 k neden olmasın :)
0BeğenmedimŞikayet
Blacksin ()Müdür cekemeyen çok:) kiskanan gırla. like dım
4BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()-1 Beğeni veren arkadaş ismini söyle 70k geldiğin de seni etiketleyeyim.
1BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ():) gelecek bir gün o da gelecek 70k da gelecek.
Crypto_0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Btc de 38 bin bi gelemedi sürekli ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar :))) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Valla bende düzeltmesiz gitmeyeceğini söylüyorum düzelte düzelte gider gibi zaten 0.80 beklentim var.
BTC bize yan çizmez ise.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Abi ben 0.50 geçerse 0.70 e kadar gideri olduğunu düşünüyorum bakalım ne olacak :))) ytd
3BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Olaya günlükte bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
Crypto_0 ()Önce 0.50 den düzeltme sonra tekrar yolculuğa devam biraz konsolide olup içinden geçecek o direncin de :))) ytd