Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (114)
0BeğenmedimŞikayet
Alixyz ()En lazım olan zamanda yardımcı oldun sende sağol insallah devamı gelir ama polimiklerden uzak kalman dileğimle.. :)
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Arkadaşlar aynı hatalara neden düşüyorsunuz kaç aydır 7 den terste olanlar var umarım seninki o kadar sürmez.
Gold_ustası için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sağ ol hocam, hep derim, beğeni yapmak yapanın inceliği sadece. Ama benim hiç böyle taleplerim olmadı, talebi olan da bana sıkıntılı geldi diyeyim:)
Mr_Meczup için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Nickten altından anladığınızı tahmin ediyorum. Geçmiş olsun öncelikle. Hep diyoruz çıkan satılır, düşen alınır
1BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Allah seni çocuklarına bağışlasın güzel kardeşim, başarıların daim ve tutarlı olsun!
Yine uyarayım, bu millet faydasına olanı sevmez:))
Eline, emeğine sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
neocihan ()Vavvv. yuksekten gumus alinmazki nasil bir girdabı girdin kardes
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Kişiselimdeki nota Bir bak hocam. Karşılaştığı dirençte bir kısmını dövize geçip değerlendirmek mümkün. Hazır düşükken... Karar elbette senin.
2BeğenmedimŞikayet
Mr_Meczup ()Like mı verdim :)))
0BeğenmedimŞikayet
_KUTLUSOY_ ()İyi cesaret ben 80 ile satıp 45 ile girdim yinede erken panik alımı yapmış oldum
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam, çok sağ olasın. Her zamanki gibi incesin.
Mr_Meczup için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_ustası ()7 den gümüşe yüklü girdik 100 bin liralık var mı bize umutlu yorumunuz :)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Tatlım, çokkk sağ ol.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mr_Meczup ()Tebrikler sayın hocam, emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Ali, sağ olasın. Sana değerleri çıkarayım derken oldu bu iş. Dedim hadi bari, devamını da getir de bitir şu işi:))
Alixyz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Güldürdü hocam yorumun:) Faydasına olmayan yararlanmasın diyelim, biz faydamız dokunursa bir parça, mutlu oluruz tarafındayız hocam.
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alixyz ()Eline ve emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş hocam seviyeleri takipteyim 27.20 ilk parçami aldım.
2BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine, emeğine sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim sen de sağ olun var ol hocam maşallah tebrikler
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Hocam, çok çok sağ ol.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Sende mi kız, etmeyeydin keşke, şimdi çok uğraşırlar seninle, bu millet yararına olanı sevmez:)))
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Grafik sonuna ytd eklememişim. Benim tabirle "En yetedesinden" diyeyim:)))
Bu arada çok yorum geldi, herkese tek tek dönemeyeceğimi anladım bana gücenmezseniz. Affola... Sağ olsun herkes.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O halde eline emeğine sağlık hocam devamını dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Emeğinize sağlık bir beğeni benden size
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Hep beraber hocam..
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sağ olasın hocam. Keyifli kazançlara...
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
glsnn ()Biliyorum hocam sizi.. ALLAH razı olsun cvp ve ögrettikleriniz için ALLAH a emanet olun.
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Siz de sağ olun hocam, incelik gösterdiniz:)
Saka_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Hoşgeldin hocam. Eline sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Sanırım artık ekleyemem. En yetedesinden diyelim; ))
Necimm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Teşekkür ederim. Bu arada kadınlar yaşamın her alanında olmalı bence de:)
architect için cevaplandı (yorumu göster)