Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (94)
0BeğenmedimŞikayet
guncel07 ()sayin hocam euro hakkinda bir öngorünüz var mi
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Bol kazançlar usta yanlış yazmışım kusura bakma
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Aleykümselam üstat
1BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Usta eline emeğine sağlık hayırlı günler boş kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Bittik be abi buna nasil bir hareket surekli düşüyor :(((
22BeğenmedimŞikayet
66vip ()Düşüş trendinin devam etmesi, Altın vadelı ıslemlerdekı dususler ve yarınkı verıler ve hafta sonu kapanısı ıle devam edecek gorunuyor.
USD 7,14 Kırımıyla (7,12 kı bu sınırdır) 7,07 İzlenecektir, (asıl onemlı dırenc7,21)
Altın Ons 1834,21 krılımıyla 1830,24 ve 1827,40- ve asıl destek 1815,60 (onemlı dırenc 1871)
Altın TL de 419,98 kırılımıyla 415,75 ve 411,70 asıl destek (asıl onemlı dırenc 437)
Gumus Onsta 27.08 gumus onsun kırılımıyla ; 26,37ve asıl destek 25.49(onemlı dırenc 28,50)
Gumus TL de 6,21 ve asıl destek 6,09 ve 6.00(asıl onemlı dırenc 6,41)
Dusus usd de dususe katılır ve gerı cekılırse bırer alt destege cekılebılır, Ancak < asıl destek> dıye yazdıgım rakamların yukarı yonlu kırılması ıle trend degısıp yukarı yonlu hareketler baslayabılır,
Son bır dıp calısması sonrası guc almasıyla onslarda yukarı yonlu hareket beklentım devam edıyor ancak henuz duzeltme hareketımız sonlanmadı.
Her iki yonlu pozısyonum oldugundan ongorulerım kendı pozısyonuma gore degıl teknıkte gordugum durum uzerınedır.
Aklım ve bılgım yettıgınce yardımcı olmaya calısyorum, gerı donuslerınız ıcın tesekkur ederım.
SAYGILAR...
2BeğenmedimŞikayet
metin916 ()A. S. Sizede hayırlı sabahlar
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Selamun Aleykum,
Hayırlı sabahlar hayırlı kazanclarınız olsun
İşyerıne gecıyorum, ordan yazmaya calsırım,
Soracagınız kafanıza takılan verı haber grafık ve teknık dstek dırenc vs rakamları alt yorumlarımda VE profılımde mevcut ısteyen bakabılır.
SAYGILAR..
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam iki yönlü pozisyon almak hakikatten çok önemli:)
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emeginize sağlık ustam hayırlı geceler Allah'a emanet olun selam ve dua ile
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Tekrar teşekürler hayırlı geceler
8BeğenmedimŞikayet
66vip ()Gun boyu elımden geldıgınce haber- verı akısı destek dırenc yon grafık vs gıbı bılgılerı aktarmaya calıstım, Yarın kaldıgımız yerden devam ömrümüz var ise,
Yarın gorusmek uzere
ALLAH'a emanet olun hayırlı geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()İnşallahhh
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bunun ıcın alttan guc alması gerekıyor, sabrımızında sonuna yaklastık ama hareketınde sonlarına yaklastık ınsallah.
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür ederim hemşerim hayırlısı ile dirençler kırılsın artık
0BeğenmedimŞikayet
Cagatayx ()cok sagolun iyi calusma
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah hakan kardesım sızınde emeklerınıze saglık hayırlı geceler hayırlı kazanclarımız olsun, sevılıyorsun.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık can kardeşim. Rabbim kazancını hayırlısından daim etsin inşallah. İyi geceler dilerim.
22BeğenmedimŞikayet
66vip ()YENI TAKIP ETTIGIMIZ RAKAMLAR
Düşüş trendinin devam etmesi, altın vadelı ıslemlerdekı dususler ve yarınkı verıler ve hafta sonu kapanısı ıle devam edecek gorunuyor.
USD 7,14 Kırımıyla (7,12 kı bu sınırdır) 7,07 İzlenecektir, (asıl onemlı dırenc7,21)
Altın Ons 1834,21 krılımıyla 1830,24 ve 1827,40- ve asıl destek 1815,60 (onemlı dırenc 1871)
Altın TL de 419,98 kırılımıyla 415,75 ve 411,70 asıl destek (asıl onemlı dırenc 437)
Gumus Onsta 27.08 gumus onsun kırılımıyla ; 26,37ve asıl destek 25.49(onemlı dırenc 28,50)
Gumus TL de 6,21 ve asıl destek 6,09 ve 6.00(asıl onemlı dırenc 6,41)
Dusus usd de dususe katılır ve gerı cekılırse bırer alt destege cekılebılır, Ancak < asıl destek> dıye yazdıgım rakamların yukarı yonlu kırılması ıle trend degısıp yukarı yonlu hareketler baslayabılır,
Son bır dıp calısması sonrası guc almasıyla onslarda yukarı yonlu hareket beklentım devam edıyor ancak henuz duzeltme hareketımız sonlanmadı.
Her iki yonlu pozısyonum oldugundan ongorulerım kendı pozısyonuma gore degıl teknıkte gordugum durum uzerınedır.
SAYGILAR...
9BeğenmedimŞikayet
66vip ()Takıp edılmesı gereken Gunun onemli verileri;
12:30 GBP İnşaat Satın Alma Müdürleri Endeksi (PMI) (Oca)
15:00 GBP Faiz Oranı Kararı (Şub )
16:30 USD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları - 4 Haftalık Ortalama
Bu verilerin tamamı onemlı,16:30 abd verısı onslar ıcın daha onemlı gecmıstekı etkılerıne bakabılırsınız.
1 ve 2 Yıldzlı onemlı verılerde var ancak bu verı kesınlıkle takıp edılmelı.
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Onun için sordum zaten yeni gelişmelerle hala aynı verileriniz mi geçerli demek istemiştim çok teşekkür ederim sağolun cevap verdiğiz için
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()O rakam benım ıcın ana cızgı rakam, dıger yorumlarda da yazmıstım altı her zaman mumkun,5,98 ı denemek ısteyebılır hatta bıraz daha altını ama vade ıhtıyac durumuna vs degısır bekleme zamanınız ve sabrınızda onemlı,
Bu pıyasada olmaz dıye hıc bır rakam yok, o rakamları yazdıgımda 6,40 lardaydı, sureklı degısen gundem pıyasa var.
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Analizinizde 6.09 asıl destek demişsiniz burası alım yerimi dahada düşebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bu yorumunuzu okumustum puanlamistim. bu yoruma dayanarak parcali basladiginizi dusunmustum dün ve bugün öngordügünüz rakamlar geldigi icin
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Alt yorumda kendımce alım yerlerımı yazmıstım @Volkanata
aleykum selam polatım saolasın
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Tesekkürler. Emeginize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
xxrengum ()Eyvallah abi saygılar
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Kacırmaz benım kardesım:) sevılıyorsun
xxrengum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Emeğinize sağlık, hayırlı geceler dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Bybonusss ()Emeğine sağlık abim like helal olsun