Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (88)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkbmw ()Kardeşim tek parça alacak olsan kaçtan girersin
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar alım satım için acele etmemek lazım bana göre tabi tercih sizin dünden beri uyarıyorum fazla giremediğim halde. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş için BossVurguncu yorumu(15 saat önce)
Anakin: Geçen seferkine göre güçlerim ikiye katlandı,
Kont Dooku: Güzel. İki kat kibir, iki kat düşüş demek
- Star Wars / Ep. III'ten
https://altin.in/bossvurguncu
https://altin.in/bossvurguncu/3
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sevgili arkadaşlar lütfen panik yapmadan hareket edin. Lakin hacimli satış baskısı var gibi görünüyor. Dün uyarıları yapmıştık. Parçalı işlem daha uygun bence makul olmak lazım illa alış satış olacaksa... ytd
6.35 üzerinde tutunmak gerekli ama tutmazsa daha aşağıda 6.20-18-14 sırayla gidebilir de. Net bilemeyiz tabi. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Herkese günaydın gümüş dostları. İlk etapta 27 ye kadar yolu olabilir zaten GAP da oluşmuştu. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Körü körüne bir yatırımcı yım inan hiçbir şeyden anladığım yok ondan sordum hocam tşk ederim ilginden yükselirse satarız düşersede bekleriz 3 aydır surunüyoruz zaten ne satmayı ne Altan almayı becerebiliyorum.. hep zarar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Sağolun sizede iyi geceler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Sende haklısın ne olacağı belli değil herkes için hayırlısı olsun
volt_89_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Çok doğru söylüyorsun teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Fırat_can ()Periyot Abe gabli acilismi olacak aşağıya kimse birşey demiyor bana bende birşey bilmiyorum 35 kg var çıkayım o zaman zaten dünya tersteyim
0BeğenmedimŞikayet
volt_89_ ()614 e gapli bi açılış yapmasında
Kaanat_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaanat_47 ()Gaplı maplı ama bugün çok heycanlıydı gen gaplı açar mı:)) acaba
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla bugün bir acayip durumlar GAP
Dolmadan giderse dediğin gibi risk daha yüksek hadi bugün yarın iyi olsa bile diyelim sonrasının garantisi var mı bilemiyorum.
Temkinli olup ona göre pozisyon almak daha mantıklı en azından bir stop seviyesi falan olursa iyi olur. ytd
Bereketli kazançlar dostum hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bende de aynı oluyor bazen evet biliyorum dostum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dostum. Senin de çalışman tekrar atmışsın galiba eline sağlık ben bakmıştım ona sonra yok oldu sanki
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Matrixte tavanmi tabanmi hangisi ama hocam emek veriyorsunuz elinize saglik
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hiç sormayın bizde hayvan bitmez daha neler var da ama aslolan Matrix formasyonu
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Giti kelebek yarasa geldi ıstakoz yengeç :))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı hocam teşekkür ederim. Bereketli kazançlar
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğine saglik
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Ustam hayırlısı olsun