Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (88)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Diğer bir taraftan bakınca bu fm tıkır tıkır çalışmış ana hedeflerini almış. Daha alt hedefler ve max hedefler gelmez diye bir durum yok ama 2 ana hedefi aldıktan sonra dönmesi beklenir normalde. Alta sarkma olsa bile. Tam da 2. Ana hedef de kalmış olduk fibo 0.618 seviyesinde. Ama max hedefi ne kadar da potansiyel mevcuttur. Haftayı da iyi kapatmadık. Teknik durumlar ama haftaya neler değişir yine de izlemek gerekli. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin dostum iyiyse temizse al geç piyasa işleri yorucu keyfine bak bence de. Cümlemiz için inşallah
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()İnşallah dostum cuma günü arabaya bakacam temizse alacam değilse almam. Her şeyin hayırlısı her şeyin en güzelini olsun.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim, hayırlı olur inşallah tercihlerin de kararların da görüşmek üzere dostum, ben de yardım için zar zor giriyorum ama çok yorum oluyor çıkamıyorum mecburen çıkmam lazım bir süre yokum dedim ama hala dolanıyorum bakalım. Fırsat olunca görüşürüz inşallah yine sağlıcakla kal
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hayırlısı olsun dostum ben bu haftadan sonra sayfaya ara veriyorum. Eski normal hayatıma dönecem bir araba buldum onu aldıktan sonra yatırımı bırakıp işime odaklanacağım. Ara sıra yazarım inşallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Esas alması gereken hedefleri aldı altına bile sarktı, belki de dönecek full max hedefe gitmesi beklenmez normalde bilirsin ama sonuçta ihtimal ve potansiyel :)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam zaten dün gapı alacaktı. Üstüne obo vardı oboyu yaptı. Şimdi tekrar düşüş yapar mı yapar yani :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Erken bir çalışmaydı ama dün baktım iyi gitmiş atayım dedim belki işe yarar fikir açısından :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Eline sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş ons için bu istakoz/yengeç fm grafiğimde yer alan sağdaki Fibo dizeleri takip edilebilir arkadaşlar ara destekler olarak aşağı doğru izlenebilir sırayla bunun alt hedefleri çok, diğer çizilen destekler hariç.
Ytd tabiki, sadece fikir açısından. Hayali bir senaryo ve ben yatırım uzmanı değilim sonuçta.
Herkese hayırlı geceler dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim
Aşkbmw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen öyle kar kardır:)
Hazar2301 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Aynen öyle nasip diyelim bizde karla çıktık sukur
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Kaçırdık demeyelim ya kısmet değilmiş diyelim ben öyle teselli ediyom kendimi:)
1BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Biz belki bu sefer 30 40 kuruş kaçırdık ama bu sefer çok güzel olacak
0BeğenmedimŞikayet
Aşkbmw ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdilik çıkıyorum görüşmek dileğiyle
Harun7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Evet son 20 :)
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Kesinlikle neyse allahtan dakikalar kaldi)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Çok iyi ya :) Murat gerçekten hayat dolu Allah neşesini daim etsin:) @Lab_Tek_44 umutta gelse tam olacak yokluğu çok belli :)
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Allah yardımcınız olsun hocam. Elimden gelen bu. İnşallah en kısa zamanda yoluna girer her şey
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Sagolun hocam a.s
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim estağfurullah güzel insan
Bal2kes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam detaylara giremiyorum, sağ olun var olun
Harun7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()Hocam siz önce bana sonra siteye lazımsınız
Emeklerin için saol varol
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Hocam ailenizde veya sizde bir sorun yoktur umarım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim güzel insan işin rast gelsin selam söyle
0BeğenmedimŞikayet
Hazar2301 ()Kalbi yüreği tertemiz bir insan dün akşama kadar terapi yaptık yüksekten gümüş almamak icin:)