Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aldım deme ben salacak. dedim dimi
WuDuu_CAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()Salmaz da ABD ons altına son dakika golü atmazsa tabi
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aldin karlar gider cok çok dene bakim belki iyi yerden yakalarsın ama bu gece salacak açılışta yaz kenara yanıla bilirim ytd
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()Ama gümüşün yükselmeye niyeti var :) ayrıca ons altın birazdan 1860 altına düşer son alım fırsatları olacak
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hergun gapli acmaz dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()İçim yanıyor içim ama kapanış da alacam :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Sesin cikmiyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ons altındaki terstesin
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Benim gramda kardan zarar var. sabırlıyımdır. fütursuz gençler gibi hemen 1000 doları göriym sonra göremeyince satiym yapmıyorum. Gramın da yıldızı parlayacak şuan pesettirmeye çalışıyorlar küçük yatırımcıları. gümüş gibi yapıp biraz yükseltip terste kalanları çıkartıp tekrar düşürseler dikkatleri tekrar üstüne çeker gram
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Eyvallah dostum. Bize hisse veya emtia artık neyse karar verdiklerinde yazarsan sevşnşriz:)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bunu da boğalar kullandı yine iyi oldu 700 terte bekleyen çok arkadaş. vardı isallah değerlendirmelerde bir de ons altında yapsa burdda çok terste arkadaş var onlarda kurtulsun
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()kesinlikle. bide kızıyorlar. biz demedik diyenler var. manipülasyon olabilir. burnuma kötü kokular geliyor. ama biz işimize bakalım yükselince satıp düşünce alma bizimkisi :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi 6.40 gelsin herkes atlar gumusu direk dibe cekerler:)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Birileri pates olacak ama kim
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi bu balina yemi bence
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Zaten bu adamlar gümüş almıyor gümüş üreten madencilik şirketlerin hisselerini fonlarını alıyor herkez bizim gibi gümüş alıyor zannediyorlar fonu patlatiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()aynen bende üye oldum. çok kısaltma kullamıyorlar. Dediklerini anlamak için sadece ingilizce bilmek yetmiyor. Bi de sadece gümüşle ilgilenmiyolar borsayla da ilgili çöktükleri yerler var.
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bende biraz TL el atın dedim
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Balinalara yem olmucaz diyor yani bu yukselisi yaparak reddicler yapmış gibi gosterip piyasa ve reddiclerinde katilmasini sağlıyorlar ben gümüş sayfasına yazdim atacam simdi
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Bunun bir hikaye olduğunu gümüş le ilgilenmediklerini beyan ediyorlar bunların balinaların bizi kullandığı fırsat olduğunu belirtiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
WuDuu_CAN ()Abi artık gümüşe algı oluştu trend yakalandı gitti yere kadar gider nerede patlarsa :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Varmi bir haber abi artik onlara baglimi emtia emtia gezecez:))