Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()@celik2119 Hocam evet ben size sormuştum ve aynen güçlerinin yetmeyeceğini yazmıştınız size böyle yorum yapanları direk konfor odasına alın orada kendi gibi ark var canları sıkılmaz
Ahk1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tantunici ()Celik bey bi yorum alabilirmiyiz ne olacak beklenti nedir gumuste
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karasonyalı ()Abi sen boş yorum yapanları kaale alma senin değerini bilen biliyor
-1BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Yahu ayıptıt ya, hiç bir zaman @celik2119 un ne bir kibir yaptığını ne ego yaptığını ne bilgiçlik tasladığı görülmemiştir
Adam ne görüyorsa onu söylüyor, hoş olmadı böyle
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Engelli listemin zenginleşmesini sağlıyorlar.
kasva22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Sana bu yorumları yapanları gördüğümde çok üzülüyorum gercekten şu sayfada takip ettiğim kişilerin başında gelen bir kişiliksiniz yatırıma bakış açınız sabrınız çok kıymetli bu tür yorumlara pek aldırış etmeyiniz
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Başarısız olunca havamız bozulmasın diye üstlenmiyorlar.
rtemre için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Olayı başlatan Redditçiler, spekülasyonu başlattıktan sonra alakamız yok demenin bir anlamı yok.
rtemre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()insanların kafasını karıştırma misali :)
0BeğenmedimŞikayet
Yasin1507 ()Hocam iyi günler, RVN hakında düşünceleriniz neler
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()ya tutarsa misalini herrr kez yapar
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()evet geleceği tarıhi açık tutuyorsunuz zaten sorunda burda bu düşünceyle alamıyor insanlar... ucu açık yazmayın o zaman ... yani bende bir bilmeyen olarak 40 çıkacak derim basit sonrada derimki ben zaman demedim eee sizle benim aramda ne fark kalıyor
0BeğenmedimŞikayet
rtemre ()redditçiler açıklama yaptı gümüşle işimiz yok diye zaten. bu yükselişin redditle alakası yok...
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Gümüş elbette tekrar yükselecektir ama böyle bir hevesle değil. Bir hisse senedini manipüle etmekle madenlerin, sanayinin, teknolojinin kullandığı ve değerli metal statüsü olan bir enstrümanı manipüle etmenin farklı şeyler olduğunu düşünemediler :)
1BeğenmedimŞikayet
mays ()Yapıyı yönetenlerin gücünü anlayamayanlar terste kaldı. Durumu iyi değerlendirenler, süreci paniklemeden yönetenler karını aldı. Son iki parçayı belki yukarı olabilir diye bekletmiştim, ama müteessir değilim. Düşüşleri bekleyeceğiz. TL elimde hiç yok. Bundan sonraki süreçte TL ile de ufak ufak başlayacağım. Hepimiz için hayırlısı.
Sn shaokahn siteye ilgi ve desteğiniz için tekrar tşk ederiz.
Bol şans herkese
Syg
0BeğenmedimŞikayet
Normy ()Redditciler gme hisselerinde çok zarar etti. Basarili oldukları açık pozisyonlari kapattırmak ve başarılı oldular.
7BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()18 yarın gelecek demedim ama onu anlayacak kapasite gerek.
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Güçleri yetmez demiştik ama dinlemediler :)
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Bu harekete sebebiyet verenler Redditçiler. Onların hedefledikleri de gümüşü 100 dolarlara çıkarıp shortları patlatmak ve Wall Street'e ders vermekti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Birçok opsiyon kontratında terste kaldıklarını düşünüyorum. Nitekim en son baktığımda 40 dolarlardan alım emirleri girmişlerdi.
Taharri_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet okudum bu yükselişe inanmıyorum biraz istediğiniz rakamlar gelirse kar almaya bakın gümüş kendi yükselince sağlıklı bir şekilde ilerlemesini tercih ederim demiştiniz
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam tüm param 3 k zaten. En iyisi 6 altini beklemek tşk ederim
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Mümkün. Nitekim dolar/TL'de 6.80'lere kadar bir gevşeme görebiliriz önümüzdeki dönemde bu gevşemeye gümüşte eşlik ederse tekrar 6'nın altına düşeriz. Ancak yine de tek bir senaryo yerine kademeli şekilde arttırmak isabetli olacaktır elinizde eğer hiç yoksa. Bence böyle bir dönemde değerli metaller mutlaka portföylerde bulundurulmalı. Ancak böyle sert hareketleri elinizdekilerin tamamını satmayacak şekilde kar realizasyonları yapıp aşağıdan yerine ekleyerek değerlendirebilirsiniz. YTD. Kolay gelsin.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taharri_ ()Bu kısa süreli spekülatif harekete sebebiyet verenler neyi hedeflemiş olabilir?
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()hocam sizce 6 altini beklemek iyi sizce tl bazında?
9BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Dün gümüşteki hareketten yukarıdaki notta detaylı bahsetmiştim. Ve bu rallinin spekülatif olduğunu, temel dinamiklerle desteklenmediğini ve yükselişlerde azaltılması gerektiğinden bahsetmiştim. Nitekim aynı Hunt kardeşler örneğinde olduğu gibi CME gümüş kontratlarındaki marjları arttırdı ve gümüş alımını zorlaştırdı. Dolayısıyla bu spekülasyona daha fiyat yalnızca 4-5 dolar artmışken müdahale geldi. Görünen o ki gümüşü baskılamaya devam edecekler. Ben hala gümüşün önemli bir enstrüman olduğu ve önümüzdeki aylarda yükseleceğini düşünenlerdenim. Ancak dediğim gibi bir spekülasyonun peşine takılarak değil, kendi dinamikleriyle. Dün bahsettiğim satışları yine kademeli şekilde yerine koyacağım. 26.50 - 25.50 -24.50 vs.. YTD. İyi haftalar dilerim.