Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Teşekkürler hocam
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam daralma yukarı doğru ise aşağı kırar aşağı yönlü daralma var ise yukarı kırar ilaveten dipde görülen elmas yukarı tepede görülen elmas aşağı kırar
Egmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam vebalden korkan insan nasıl al sat der bu işi kesin bilen olsa hiçbir şey yapmaz masa başında oturur para kazanır. hal bu iken nasıl birisine buradan al şuradan sat derim el vicdan
TUTANKHAMUN_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()bunlar teknik demek değil, yani bazıları yakın zaman için yanıltıcı olabiliyor, en son bir tobo görünümü vardı çalışmadı. daha temel şeylere bakmak lazım, trend yönü, arz- talep dengesi, siyasetin etkisi gibi. ytd
neco__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Egmen ()Hocam grafiğini inceledim daralan bir makas var doların bir tarafa kırılacağını bende söylüyorum ama yukarı mı aşşağı mı olduğunu tespit edemedim sizin yukarı yönlü kırılımı savunmanızın nedenini söylermisiniz?
1BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Üstat sorumluluk bana ait. Size bir şey demiyorum. Ben yıllardır bu siteyi takip ettim. Ama fazla yazmadım. Dolayısıyla azçok insanları tanıdım. Siz rahat olun. Tavsiyelerinizi beklerim.
1BeğenmedimŞikayet
TUTANKHAMUN_ ()Hoş geldiniz hocam
Ben kendimden biliyorum çoğunluk böyle dedi diye dinledim hep tersi oldu.
0BeğenmedimŞikayet
neco__ ()En cok teknige gore yorum yazanlardan birisin nasil teknige bos dedin anlamdim?
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sana kim şuradan al sat diyorsa en başta onu engelle
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Peki üstadım burdan dolar alayım mı? Sadece tavsiye istiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
karan ()O benim bileceğim iş
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()bencede sen inanma böyle şeylere
karan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kibar__feyzo ()Maşşallah brooo tüm galaksinin yıldızları toplayı vermişin. Hele bana niye yıldız yok diiim hepsini sana takmış admin
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam söylemek istediğim tamda bu şimdi elmasın ve kamanın çalışmasını bekleyeceğiz yükseliş için
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karan ()Elmas, kama , obo, tobo boş işler.7 42 yi geçemeyen dolar var ortada. arz talepten fazla
1BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Üstat tam olarak anlayamadım. Acaba doların düşüşü bitti mi? Açıklarsanız memnun olurum.
2BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()Emeğinize sağlık... Piyasalar ısınacak .. Sanki... Gümüşten belli...