Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0415 14:47:51
EUR 36.0291 14:47:51
USD 34.5677 14:47:51
ALTIN ONS $2699.6050 14:47:51

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Dolar

Arkadaşlar dolar tl düşer veya çıkar onu Allah bilir ancak şu an grafikte görünen bir elmas ve bir de alçalan kama var kırıldıklarında 7.68 elmasın hedefi 7.97 ise kamanın hedefi var İlaveten dolar tl düzeltme yaptığında 3 ay sürmüştür ve bu üç ay yarın bitiyor. grafiklerim sadece bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. herkese bol kazançlar

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karan ()

Formasyonlar çoğu zaman çalışmaz ve yanıltıcı olur. reelde olan arz- talep tir.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CEYLO ()

Hocam kolay gelsin elmas ve kama hedefleri için vadeniz var mı?

0BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Çok haklısın hocam doğru diyorsun normal bir durum değil bunu sakin kafayla düşününce hissediyorum. Devamlı takıntılı olduğum için başıma bunlar geliyor. Başımızdan bir sürü tranva geçti ister istemez kafa dalgın yolda yürüyorum. Markette bile ne para üstünü nede yiyecekleri almadan bomboş çıktığım oldu. Sağolsunlar seslenim uyarıyorlar ama rezil oluyor insan onca müşteri önünde. Dalgınlık, unutkanlık devamlı kaza yapmama sebep oluyor. Arada bir yere gitsem sanki başka bir yerdeymişim gibi evdeyim köydeyim gibi görüyorum. Sanırım ciddi bir sorun var gibi
Neyse şu beladan bir kurtulursam full tedavi olurum.

aVam için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Tamam hocam teşekkürler sizde Allaha emanet olun
Artık bu dolar sayfası değilde sterlin sayfasında olmayı tercih ediyorum. Sakin bir sayfada zarar etmem mümkün değil.
Öneri için teşekkürler hocam Allah razı olsun bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam kısaca fayda gördüğün yerde ol Allaha emanet görüşmek üzere

TUTANKHAMUN_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

aVam ()

Sevgili arkadaşım beni önerim için mazur gör ama söylemek zorundayım.. bu panik atak ve duygu durumun için profosyenel bir yardım al, yani tedavi yollarına başvur, ihmal etme.. kendi başına halledecegin bir sorun degil.. iş, ekonomik, sosyal, aile bütün hayatını etkiler..

0BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Valla hocam kısa bir şekilde en net mantıklı bir yorum yaptınız çok doğru panik atak var bende ve bir çok sağlık problemi
Tüm motorlu taşıtlardan korkar oldu dışarı çıkmıyorum çıksam bile duvar dibine kadar yapışıp gidiyorum. Kıyafetlerim hep yırtıldı sağa sola takılmaktan. Defalarca araba çarpması ve farklı kazalar geçirdiğim için dışarı çıkmıyorum bile. Panik atak yüzündem arabam olsa kaza geçirip daha az hasarla atlatmak için bile volvo arabam olsun istedim o da borsaya girip kazanacağım ya o yüzden volvo boş hayal yani
Evet birde üzerine işsizim ve zarar üstüne yazıyorum arabam olsa vergi masraf tamir ödeyemem çok doğru

aVam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Aynen hocam olan oldu bir kere
İnşallah dediğiniz olur

Vahid7 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

aVam ()

Bir araba sevdasına düşmüsüm kü:)) tamam heves onu anlıyorum da.. panik atagım dedin daha önce, araba kullanmanı tavsiye etmem..2. el 3 tane arabam oldu iş için gerekliydi yoksa bırak hevesi, ehliyet bile almadım..2. elle tamirciden çıkmazsın, sana muayyer derler verirler, boyasına kanıp alırsın.. dümyanın en pahalı benzin ve vergi sistemi bizde, işsizsin de bırak bu araba sevdasını.. bir sürü saglık sorunun var, önce onları hallet.. o öyle dedi, bu böyle dedilere bakıp hayatına ve parana yön vermeye kalkarsan işin be yaşamın zor.. kimse, kimseye beleş para kazandırmaz.. kendi emek, bilgi, birikimin ile kazanırsın ancak.. usta dediklerinde, çıraklarda yarın ne olacagını bilmiyor finans piyasalaromda.. herkes tahmin yada olmasını istediklerini, beklentilerini söylüyor..

1BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Aynen hocam yaklaşık bir hafta önce demiştiniz ve çok haklısınız
Bu dolar sayfası yerine daha sakin düşüneceğim sterlin sayfasına gelsem iyi olacak
Buradaki tepkim olmaz etmez yapma sakın diyenlere idi.
Devamlı gümüş muhabbettimden dolayı iki kişi teşekkür etti bana sayende tersten çıktık diye
Benim kendime değil istemeden başkasına yararım olmuş

0BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

İndirim olsa ne olur hocam ama dediğiniz gibi yinede yüksek
Benim alacağım araba 35 bin idi şimdi 100 bin üzeri olmuş
O kadar param olsa full arabaya vermekte saçma olur.
Param yerinde saymayı geçtim anaparam bile eridi artık araba hayali 10 sene geçti olmadı ve bu saatten sonra tamamen hayal oldu benim için

mat19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esnn ()

Çok teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim o. vakit .. Allah büyük inşallah zarardan biraz kurtarırım

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam şu an yükselişe dair iki hatta üç formasyon görünüyor gerisini Allah bilir

Esnn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Vahid7 ()

Olan olmuş artık. Bu seviyelerden satma elindeki doları. 7.25 altı yok tahminim. Ortalamaniz kaç acaba

1BeğenmedimŞikayet

nisre8787 ()

Üstad her zaman yorumlarını beğeniyorum. Akıllı mantıklı konuşuyorsun. umut tüccarlığı da yapmıyorsun uçacak kaçacak demiyorsun . Helal olsun sana

0BeğenmedimŞikayet

Esnn ()

Akif hocam siz bu işi bilen birisisiniz belli.. zarar çok ama dahada büyüsün istemem zarar 8.25 den tersteyim sizce bi süre daha beklemelimiyim nakit acil ihtiyaç yok .. Ama ya dahada aşağı salarsa diyede endişeleniyorum artık

0BeğenmedimŞikayet

Yigit88 ()

Usta selam sterlin ile euro arasındaki fark açıldı eskiden en fazla 1 lira oluyordu çıkış bekliyor musun

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Sayın hocam ben bu gece yazıyorum burada sen bundan sonra sterlin sayfasına takıl hocam inşallah faydalı olur diye düşünüyorum

1BeğenmedimŞikayet

mat19 ()

yanlız yaklaşık 1 aydır araçlarda %10 civarı düşüş var ama sonuçta yüksek yine de

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Hocam ilk bakışta ters bayrak görünür hatta çizim yapmaya bile gerek yok ama bayrak kısmına baktığımızda işte tam orada elmas var

sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TUTANKHAMUN_ ()

Valla ben bittim hocam
Dolar aldığımdan beri dikiş tutmadı 2 senedir
Bu araba konusunda da öyle oldu
Bekle düşecek kışın diye diye kaç kış geçti hiçte düşmedi
Hangi arabayı beğensem onu alma teneke alınmaz dediler
Bu sivilde de, sanal ortamda da böyle oldu
Herkes için demiyorum ama çoğu ne aldıysa ona göre konuşuyor

1BeğenmedimŞikayet

Esnn ()

Yani yön ne olur.. dahada düşecek mi.. çıkacağım bu gidişle yüklü var zarar büyük

1BeğenmedimŞikayet

givnar1969 ()

Eline sağlık hocam. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Sayın hocam bir yerde obo ve tobo aynı anda varsa orada büyük ihtimal elmas vardır artık

Dejavu35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

POLAT24 ()

Eyvallah üstadım saygı duyarım. Çok İnce düşüncelisiniz. Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Rica ederim hocam

Egmen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dejavu35 ()

Alttaki paylastiginiz grafikte bı obo oluşması muhtemel deil mi

1BeğenmedimŞikayet

sorumsuz ()

Akif hocam, günlükte ters flamaya benzer bir şekil var. Emin olamadım tam olarak. Mümkünse bakabilir misiniz? Çalışır mı sizce?

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Sayın hocam ben sadece grafik atarım grafikte gördüğümü paylaşırım piyasada ise kesinlik olmaz bu nedenle bir şey söyliyemiyorum

POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum