Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0406 20:12:07
EUR 35.9671 20:12:07
USD 34.5399 20:12:07
ALTIN ONS $2706.2600 20:12:07

Grafiği gönderen: shaokahn

⭐⭐shaokahn ()
Ons
Dünya Altın konseyi 2020 verileri açıklandı. Rapora göre toplam altın talebi 2020 yılında önceki 11 yılın daha gerisinde kaldı. Altın'daki hareketin ise her zaman bahsettiğim gibi rekor ETF talebine bağlı olarak güçlü tutunduğundan bahsedilmiş. Merkez Bankası alımları artıda olmasına rağmen 2020'de artış eğiliminde azalma gerçekleşmiş.

Bloomberg haberine göre ise altın Ocak ayına son 10 yılın em kötü performansı ile girmiş. Gözünü yukarı diken DXY endeksi ve getirilerdeki kıpırdanma bunda etkili. Kısa vade de ihtiyatlı olmakta fayda var.

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Teşekkür ederim hocam unutmamissinizda 440 altı bekledimi sizde 430 gele bilir dediniz 434 kadar indi belki altınıda yoklaya bilir bilemeyiz ben 526 dan geldim buralara 470 den zarar kes yaptim al satta yaptim ama sizin yorumlariniz iyi geliyor saygılar hocam sansimi biraz daha zorlucam onsta kötü senaryo bekliyorum yanila bilirimde ytd

shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Evet siz önce 440 altı bekliyordunuz şimdi hedefi 430 altına aldınız galiba :)) İhtiyatlı olmanız güzel. Nitekim piyasanın nelere gebe olduğunu kestirmek zor. Ben değerli metallerde 2021 için hayli olumluyum. O yüzden düşüşleri alım fırsatı olarak görmeye devam ediyorum, sert yükselişlerde de kademeli kar realizasyonu yapıyorum ki alttan yerine koyabilelim tekrar. Bence bir stratejiye bağlı kalındığı takdirde fırsatlar var ancak hırsımızı ve risk iştahımızı kontrol altında tutmak şart.. Çoğu yatırımcı da bu 2 güdünün kurbanı oluyor maalesef..

KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Evet altın Ağustos ayından bu yana bekletiyor. Ancak bunlar normal hareketler. 1400'den 2300'e gitti kısa sürede ve şimdi 1800 bölgesinde konsolide olmaya çalışıyor. Ben kendi adıma düşüşleri alım fırsatı olarak görüyorum ancak hangi amaçla yatırım yapıldığı ve vadenin geniş olup olmadığı kişinin kendisine sorması gereken sorular. O yüzden takdir sizin, umarım zararınızı bir şekilde telafi edersiniz. Selamlar.

fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Kardeşim görünürde 420var malesef:(

fizyoterapist_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Hocam grama el atamiyoz düştükçe düşüyor 430 altı alim icin bekliyorum 1 gram dahi almadim 526 aldimi 470 zarar kes yaptim bekliyorum hala

0BeğenmedimŞikayet

fizyoterapist_35 ()

Hocam valla bekleye bekleye bir hal oldu ... Mecbur zararına satacağız yapacak bir şey kalmadı çünkü ... Altın ölmüş dolar ölmüş ... Saygılar @shaokahn

0BeğenmedimŞikayet

mmtckr ()

Abi @Akhenaton1 üstadında yıldızı var. Yıldızlı abilerim benim yakışır

Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim değerli insan.

1BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Evet mümkün. ETF büyüklüğü 111 milyon onstan 107 milyon onslara kadar düştü ve bu bölgede şimdilik stabil gibi.. Bu bölgede kalması sorun değil ancak olası çıkışlar altını da aşağı çekebilir. Yine de uzun vade deki görünümü ben olumlu görüyorum...

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Anladım hocam, ben bir önceki yazınızda 2021 ocak etf si rekor sanmıştım :) o zaman etfler den biraz daha çıkış belki 1750 belki daha da aşağılar olabilir diyebiliriz.

1BeğenmedimŞikayet

HanSOLO53 ()

Emeğinize sağlık.

2BeğenmedimŞikayet

shaokahn ()

Son 5 yılda ETF alımları zaten rekor kırıyor, yeni bir husus değil. Söylenmek istenen Altın'ı güçlü tutan ana gövdelerden birinin ETF'ler olduğu. O yüzden ara ara burada paylaşıyorum ki gidişata dair fikrimiz olsun diye. Selamlar.

0BeğenmedimŞikayet

Kriyt ()

Yani hıcam etf rekor düzeyde artmış mı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum