Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0421 14:22:40
EUR 36.0436 14:22:40
USD 34.5618 14:22:40
ALTIN ONS $2703.9750 14:22:40

Konu: Günlükte ben tobo izliyorum başkası ne izlerse ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Gram Altın

Günlük grafikte ki tobo oluşumu 4 h grafikte olduğu gibi karar aşamasında
formasyonun çaışıp ve ya bozulacağı sev, yeleri grafik içinde not olarak verdim
yatırım tavsiyesi değildir

Yorumlar (32)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Desene Hocam muallak şimdilik :)

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Bunu yarın ki FED açıklaması belirleyecek kardeşim. Zaten piyasa da bunu bekliyor. Ona göre herkes pozisyon alacak.

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Hakan Hocam tercih usd lehine mı emtia lehine mı olur tahmininiz?

1BeğenmedimŞikayet

celal1010 ()

Sağol dostum iyiyim sizlerinde görünce daha iyi oldum. selamlar

HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celal1010 ()

Hosbuldum kardeşim doğru diyorsun uzun ara verdim. aslında buradaydim fakat çok vakit geçirmeden bakıp cikiyodum. inşallah bundan sonra daha çok vakit geçirebilir im. selamlar Allaha emanet ol.

0BeğenmedimŞikayet

Nur_71 ()

Selam hoşgeldin yüreği güzel kardeşim nasılsın iyisindir inşallah

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Haberim var kardeşim, emtiyalar için hiç iyi olmaz. Bunun Fed aracılığıyla teyit edilmesi gerekir. Hükümet kanalından ziyade verilecek teşviklerin, yapılacak finansmanın ve risk iştahına göre emtiyalardaki genel durum ne olacak, bunun ip uçlarını takip edeceğiz. Doların genel durumu ne olacak. Yarın ki açıklamaya göre dolar ve emtiyalar arasında geçişlere şahit olabiliriz. Sevgiler saygılar.

Esgök için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esgök ()

Hakan kardes biden varlik alimlarimizi yavas yavas azalticaz demisti hdahaairladigim kadariyla. yarinda boyle bir aciklama gelirse durum ne olur sence.

0BeğenmedimŞikayet

Aslı_han ()

Insallah hocam formasyonu 4 gozle bekliyor olacağız

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

inşaAllah kardeşim kasımlar onların mayıslar bizim olsun

Gemici1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Aynen abi yazdım onuda zaten en üste haber beklenmedik olacak ama

Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gemici1905 ()

Eline sağlık Murat kardeşim. Artik olsun bir hareket herkes sessize almış bir şekilde bekliyor benim gibi. Kasimdan beri rahat olmadı bu iş.

0BeğenmedimŞikayet

HARPUT ()

dostum hos geldın uzun zaman oldu yoksun umarım ıyısındır

celal1010 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Vay can kardeşim. Çok özlemişim, hoş geldin sefalar getirdin.

celal1010 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celal1010 ()

Kardeşim merhaba eline emeğine saglik

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Yarın Abd verileri ve daha da önemlisi Fed kararı var saat 22:00 de. Piyasa bekliyor, biz de bekliyoruz. Teknik anlamda soruyorsanız ne kadar geçerli olur bilmem ama ons da 1851 altında günlük kapanış, tekrar 1818-1820 bandına kadar geri çekilmeyi gündeme getirir diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi piyasa yarına odaklanmışken bizim görüşlerimizin artık bir değeri yok. Sevgiler hürmetler.

Kara_gece43 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rmzhzr09 ()

Allah razı olsun abim senden. Yorumlarına kattığın espri dili beni benden aliyor naapiimm:)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_gece43 ()

Gram altında ve onsta belirttiğiniz rakamları ne zaman kıracak. Aşağı veya yukarı saat veya gün olarak ne zamanı beklemek lazım yön belirleyici olarak

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Remzi, kaç kere konuşacağız bunları kardeşim. Ben sitede oldum mu sen gelme. Ben gidince gel. Bak bizim karizma yine pısladı:)))İyi ki varsın kardeşim. Rabbim yüzünden gülücükleri hiç eksik etmesin inşallah:)))

Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can abim, bir saate kalmaz yönü belli olur diye düşünüyorum. Yukarıdan gelen direnç hattını 25.59 bir türlü kırıpta ötesine geçemedi. Geliyor dönüyor, geliyor dönüyor. Saatliklerin baskısı altına girerse o da kendini belli eder. Sınır boylarında gezip duruyor.

0BeğenmedimŞikayet

Rmzhzr09 ()

Hakan abim güldürüyorsun beni yaa:))

1BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Aynen öyle Hakan :) Dövizler, borsa ons, gram altın hepsi eksi de kırmızı, bir tek gümüş ons yeşil de, bu gece için bir hareket olurmu gümüşte ne dersin..

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can abim, dolar endeksinin düşmesine rağmen ons 1860 üzerine atamıyorsa, dediğin gibi hepsi boş. Yüklü alıcılar boşa yatırım yapmamak için beklemedeler diye düşünüyorum. Yarın FED başkanı varlık alımlarına devam edeceğiz ifadesiyle kendilerini sağlama alırlarsa bir aksiyon göreceğiz herhalde. Onlar biz değil ki Alladdinin sihirli lambasını ovuşturup, içinden çıkan üç harfliye soru sorup, ons- dolar- gram tahmini alsınlar:)))

1BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Bende sabahtan beri, ordan alıyorum, burdan çalıyorum, obo, tobo, yükselen takoz, simetrik üçgen, bayrak, flama ne aklıma gelirse onu uygulamaya çalışıyorum ama bir haberle fiyatlar yönünü ters köşe yapabiliyor..

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Keşke elimde olsa abi çift tobo yaptırcam da değil işte
umutları yeşil tuttmak adına

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

amin kardeşim cümlemizin

Dimuse için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

hayırlısı arkadaşım tobo candır

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Artık herkes OBO lardan bıktı Murat, TOBO görmek istiyor :)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Eyvallah Kardeş bereketli kazançların olsun

YAsiNN_90 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dimuse ()

Emeğiniz için çok teşekkürler. Allah ayağınıza taş değirmesin.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum