Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0496 21:10:15
EUR 36.3183 21:10:15
USD 34.5785 21:10:15
ALTIN ONS $2623.7850 21:10:15

Konu: Layaline gümüş tl

⭐⭐Layaline ()
Gümüş

Selamun Aleykum Değerli dostlarım

Paylaştığım grafiklerde ilk 5 grafik bundan önceki yıllarda gümüşün sert yükselişinden sonra başlangıç fiyatı veya ona yakın yere tekrar geni dönüp yükseldiği açıkça görülmektedir

2020 yılında şubat/mart ayındaki sert düşüşten sonra yine düştüğü fiyata yükselip ordan yükselişe devam etmiştir

9. grafikte genel yönün hep yukarı olduğu açıkça gözükmektedir

Burada kısa vade veya alsat yapmayı düşünen yatırımcı isek 7 ve 8 numaralı grafikleri de hesaba katmamız gerektiğidir

7 ve 8 numaralı grafiklerdeki benzerlik zaman olarak da aynı süreci kapsamayabilir (yani 2010 yılında 2,50 gören gümüş tekrar 2017 yılı gibi 2,50 görmüştür bunun aynısı kadar uzun sürmeyebilir)

Grafiklerde ons hesabı yapmayıp gümüş tl hesabı ile olaya baktım bunu kabul etmeyen ustalara saygım vardır ben bu şekilde grafikleri incelemekteyim

Sitede olsun farklı platformalarda tüm yatırımcı yorumcu arkadaşlar hep gümüş onsa kitlendik ama sizde tüm grafklerde şahit olduğunuz üzere gümüş tl olarak öngörüdeki haklılığı açıkça ortaya koymaktadr

Tüm bunları paylaşma amacım 2010 gibi bir yükselişi yaşamışsak düşüş ihtimalinide hesaba katıp buna göre gardımızı almamız lazım

Tüm bunlar kişisel nottur kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez

Yorumlar (119)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

@Hazar2301 bu mesajımım ve grafikleri incelere dilersen kesin düşer demiyorum ama diğer grafiklere bakınca acaba diyesi geliyor insanın

ytd

0BeğenmedimŞikayet

cadcamciveyazilimci ()

Yazılanların bir şey ifade etmesi gerekiyor, Böyle yorumlarsanız tercih sizin.

Emektar07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Biz derken yani hocam genel anlamda piyasaya aldığımız pozisyonlar neticesinde tabiki kararlarımız ve nefsimiz belki de :)

Layaline için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

şubat 2-3 e kdr düşüşün bitmesi lazım ytd

Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

biz değiliz hocam şuan fişek modunda olanlar :)

ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

kırdırırlar sonra çıkar gibi yaparlar burda spek para kazanır işte

ytd

Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

Tamam kral ekonomi :)

Kral_ekonomi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

not alıyorum okuycam inş

şu iletilere cevaplarım bitsin

cadcamciveyazilimci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A_atila ()

Şaka gibi :)

Emektar07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emektar07 ()

Nasıl yani Şimdi Almayalımda 29 $ üzerindenmi alalım

cadcamciveyazilimci için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

cadcamciveyazilimci ()

Merhabalar , Söyleyeceklerim yatırım tavsiyesi değildir. Bakış açısına karşıt bakış açılarımı dile getirmek istiyorum. Son grafikteki düşen kanaldaki grafik için 2011 ortasından 2015 yılına kadar bir düzeltme görünüyor. Gümüş ons olarak 2011 de 49 doları görmüş ve 2015 yılına kadar 13 dolara kadar düşmüştür. Yaklaşık olarak %75 düşüş olunca tepeden gümüş sahibi olanlar aslında hala dolar bazında zarardalar. Bu grafikler Tl'ye göre olduğundan Tl'ninde Dolara göre değer kaybı olduğundan bizlere yanıltıcı gelmesin. Biz Tl'mize karşı ne emtia alırsak terste bile kalsak mutlaka tersten çıkacağımıza inanıyorum. Ama yatırımlarımızı dolar karşısında kazanabilmek için yapmalıyız. Yani hesap ederken tl ile bile alsak kaç dolardı , satarken kaç dolarken sattık diye düşünmeliyiz. Aldığımız dolar değerinden daha fazla dolar değerinde ise satmalıyız. Şuanda gümüş ons olarak 25.5 dolar seviyesinde, Eğer çanağın tamamlanacağına inanıyorsak 49 dolara kadar daha çok yolu var gümüşün , kademeli olarak her düşüşte bir alım fırsatı olarak , uzun vadede değerlendirmelisiniz. Risk almak istemiyorsanız , 29 dolar üzerinde en az 2 gün kapattıktan sonra gümüşe girmelisiniz. YTH.

0BeğenmedimŞikayet

Kral_ekonomi ()

Arkadaşlar terste olanda var TL de olan da karda da olanda ama milleti korkutmayin veya gaza getirmeyin düşecek dersin millet zararına bozdurur sonra fırlar hakkina girersin veya yükselecek dersin aldirirsin düşer lütfen saygılı olalım bana inanmazsan soyleye boyleye gerek yok saygılarımı sunarım herkese

0BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Ustat sanki bilerek iki uç gundur 6. kirdirtmiyorlar sebebi ne

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

A. slm . hosgeldiniz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aleyküm selam hocam. Şu durumda spenk biziz

0BeğenmedimŞikayet

Bavkan ()

Alekumselam ustat 5.80 yarin geldi geldi yoksa 3 subatami kalir dusus

4BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

selamun aleykum dostlar

maalesef kimse speği suçlamasın biz kendimiz kaşınıyoruz dost acı soyler beklentinin tersine olan olasılığı yazdığımızda rağbet görmüyor kale alınmıyor oysa 10 gelecek grafiği atsam müthiş sevilirdi

amacım sevin beğenin değil dikkate alın bu ihtimali gözardı etmeyin demektir

siz bilirsiniz yine terste kalınca olan yine bize olacak :((

ytd

görüşmek üzere

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Selma5377 baskan benim dusuncem de bu sekilde. uzun kısası vadesi falan hersey içinde . ama zaman gosterecek tabiki . ytd.

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@kartalmrh benimde sizin dusuncenize benzer dusuncelerim var . ytd.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@ticaret_adamı arz talep durumuna göre 5 10 yıllık periyot diyebiliriz. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet ben ironik ifadeler kullanırım genelde millet karşı çok çıktı dalga geçti ama durumlar böyle görünüyor şimdilik abi. ..

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@BossVurguncu dusuncem bu . resesyonda baglı denilebilir. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@BossVurguncu Olusan yatay bantın nedeni resesyon.

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

%2 si kabul ediyor hocam bu da yeter:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Farkındayım hocam. Ki zaten ben de o yüzden diyorum bunları. Bazıları sekmeden uçuyor sorsan gümüş TL'de 8-8.5-9-9.5 lar 11 ler 12 ler 15 ler havada uçuyordu. Sonuç olarak 7 ler gelse ve epeyce süre kapanışlar alsak üzerinde kalsak da keşke üst rakamları konuşabilsek. Ama dolar bile izin vermiyor ons zorlasa da dememiz o yani.
Diyorum ya bazen ironi amaçlı, ons 150 dolar olabilir ama olsa ne olur ki dolar 3 TL olursa diye. Bunu abartı bulanlar karşı çıkanlar var ama mantığını anlamak istemiyorlar... ytd tabiki.
Çalışmalarınızı beğenmeyenler olabilir lakin emek var göz nuru var hocam. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

hocam 7 üzeri örneğini iğlenemek için yazdım bi öngörü analizde bulunuyoruz sürekli laf atmalar yiyoruz grafik atıyoruz bakın bundan sebeb dıye yüzüne bakan yok sonra neye dayanarak rakam verıyorsun dıyorlar

ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

7 üzeri aylık kapanış yapsak keşke hocam da sonrasına baksak ama kaç gün kalıyoruz ki 7 üzerinde şimdilik benim için gümüş TL adına ana istasyon 6.35-6.55 TL arası diye görüşüm bu yönde. İşin teknik kısmını da geçtim teknik grafiğe bakmadan bunlar aylardır gördüğüm, tecrübe ettiğimiz, aşina olduğum özel seviyeler bence, hatta 6.55 tek başına bile acayip bir durak. Üzerinde kalsak kapanışlar alsak da 7 lere yol alabilsek. Ha diyelim ki geldik 7 üzeri kapanışlar aldık güzel güzel haftalık aylık vs. o durumda üst seviyeler potansiyel anlamda neden olmasın... ytd

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

aynen oyle görüyoruz olanları ama yapacak birşey yok maalesef :(

akar42 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

verilen emeği emek vermiş adam bilir

kimisi 5 üzeri olumlu 7 üzeri aylık kapanış yaparsa arkana yaslan diyor sitenin starı oluyor :)

böyle analizleryapmak lazım siteye :))

ytd

0BeğenmedimŞikayet

Layaline ()

eyw hocam bilgiler isşirare için

izliyoruz bakalım

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum