Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Ağ32 ()Sağolun abi.
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Safkar bilançoları iyi gelince eski seviyelerini görebilme ihtimali var
Ağ32 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Alton ()Uşak favorulerimden n pazardakilerden bilanço iyi gelir diye bekliyorum hedef önce 3 sonra 4.50 ler aylardır aynı şeyleri yazıyorum
Ağ32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ağ32 ()İyi akşamlar abi. Uşak ve safkar hakkında düşüncelerin nedir acaba.
0BeğenmedimŞikayet
Sylar_tek ()Eline emeğine sağlık ali hocam saolasın
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()1430 dan döndük olacaktı yarış olmuş klavya azizliği
3BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yukarda 6 gün onceki grafik mevcut 1530 desteğinden döndük yarın 1544 üstü kapatacağımızı düşünüyorum ve haftalık kapanış güzel olacak inşallah ve 2 veya 3 hafta ya 1680 ler de görüşmek üzere
Hocanın biri güzel yazmış bugün hoşuma gitti
Burada sizlerle fikirlerimi paylaşıyorum. Neticede tahmin yapıyoruz. Bana mantıklı gelen şeyleri söylüyorum. Bazen yanlış tahmin olur bazen doğru olur. Bazı takipçilerim biraz rahat olsun. Fazla stres sağlığa zarar. Kimsenin geleceği görmesini beklemeyin. Yok öyle biri
0BeğenmedimŞikayet
_Yiğido_ ()Merhaba yeşil hakkında ne düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Insallah hayrını görün hocam..
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bende şişe gübre karton ekleme yaptım Vestel il birazı satıp
rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASAFRONİ ()Abi ınveo nerelere gidiyor oyle
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Hocam tavsiyeleriniz ile
400 lt şise 7.78 den
100 lt arzum 22.38 den aldım.
Sanko ve özbal var elimde birde . nasil hisseler
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Rica ederim şuan henüz korkulacak birşey yok fakat haftalık rsi çok yukarda ve bir düzeltme gelecek ti geliyor henüz buna düzeltme diyemeyiz düzeltme olması için 1477 alti gelip sat vermeye başlaması gerekir ve 1400 alti geldikten sonra bulut kırmızıya döner ytd
Can42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BorsaciMulayim ()Teşekkürler geçen endeks destek direnç konuşurken siz 1520 takip edilmeli dediniz ondan ben 1520 takip ediyordum. Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık @Alton
0BeğenmedimŞikayet
güven3 ()Hocam tdgyo bakabilir misiniz
2BeğenmedimŞikayet
Alton ()@BorsaciMulayim BIST yükseldikçe destek yukarıya çekilir ilk destek kırıldı yukardaki grafike gore 1545 di ikincisi 1510 üçüncüsü 1477 sonunsuda 1400 TL günlük sat vermeye baslayacagi nokta ise 1477 TL dir bulut desteği 1400 tldir
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()1477 altı kapanış gemedikce yükseliş devam