Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim hocam güzel hafta sonları
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Tesekur edeim hocam
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Zaten 10 yıllık bir çanak var gümüşte hocam.
50 dolar zirvesine tekrar ulaşırsak çanak tamam. Lakin onunla bitmiyor çanak kulp isteyebilir. O durumda 50 dolara geldiğimizde en az 36-37 dolarlara geri inmesi gerekecek tekrar yükselmesi için diye düşünüyorum. Ama 36 altında kalırsa bu seviyelerin düşüş devamı olarak devam edebilir. (Aylık grafikte)
Bir de 28 üzerinde haftalık kapanışlar alabilsek, 2013'ten beri oluşan iç çanak var ve kulpu da var onun kulpu tamamlanmış olur o durumda ilk etapta kulp hedefine gitse 33.50 dolarlara kadar gitmesi beklenebilir. Ama bunlar olur mu aklımda soru işaretleri sürekli var... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Evet hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba hocam. Yani tam olarak neyi kastediyorsunuz 2010 senaryosu derken?
50 dolar zirveye ulaşıp sonra 11 lere iniş mi?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim :)
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam 2010 senaryo şunun aynısı gibi düşünüyorum tabi bu benim düşüncem siz ne düşünürsünüz bu konuda ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler, iyi geceler:))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kapandı hocam 25.44 falan kapattı.
Çok kötü değil pazartesi açılıştan sonra takip ederiz inşallah devamını
OkanNako için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Kapanmadimi henuz hocam
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gümüş ons teknik 4H grafikte 2'li Dip oluşumu var olup boyun bölgesi 25.50-60 bandındadır. Üzerinde kapanış alabilirsek tahminen ortalama en geç 2-3 gün içinde 26 dolarları hedefleyebilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de inşallah :)
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen öyle. Yatırım işi sabır işi ve soğukkanlılık gerektiriyor.
Sewgi60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Ben inanıyorum özgür kelebeklere orada kalmayıp yukarı kanatlanacak. Hafif bir meltem bekliyor. :)
0BeğenmedimŞikayet
Sewgi60 ()Millete nasıl panik yaptırıyorlar surda 1 2 hafta bekleyemiyorlar dün alıp hemen bugün satış peşine düşüyorlar okadar kolaymi bu iş. ozaman herkes köşeyi dönerdi 2 hafta oldu alalı hatta bugün gene aldım bir miktar daha bekliycez hemen battik bittik.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mesela buradaki 2 kelebek kanat çırpabilir mi acaba @Füss Dün atmıştım da tam B noktası 25.02 falandı bugün tam değdik. Çırparsa kanat 26.30-40 bandına taşıyabilir bizi belki tabi 26'yı aşabilirsek... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dostum. Seni görünce MJ aklıma geliyor :)
Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()Günaydın dostum hayırlı cumalar bereketli kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Herkese günaydın gümüş ailesi. Hayırlı cumalar.
Teknik 1H grafikte 2'li tepe oluşumu var olup hedefi 25.10-20 band aralığı olabilir şu an boyun bölgesinde görünmektedir. ytd