Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 15:03:52
EUR 35.9598 15:03:52
USD 34.5492 15:03:52
ALTIN ONS $2717.4500 15:03:52

Konu: Hedefe gidemeyen 3 tepe

Vedolizim ()
Ons

Yorumlar (36)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Abi makaslar 2 katına cıktı:)

Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Bendede tfx olede mb bekleyek ozaman abi emir vercem bende haklisin bu seviye iyide yarin derin düşüş olursa terse duseriz

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Abi sana ben ne diyorum sen ne anlatiyon faizde derin düşüş olduğunda alamazsın parça parça emir he sunuda soyleyi Frank 250 li parça seklinde alabiliyorsun

KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Bu seviyede iyi abi grafige bakinca 7 kurus ciksa dolardan iyi kazandırıyor vay be

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Şu an tamamen TL deyim emir girdim yarın için her düşüşün tepki yükselişi olur tepki tepesinde satRim şuan ki deverinden15 kuruş altına emir gir

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Kactan aldin frank

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

5000 Frank aldım dolar752 yaptığında saattim

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Vay abi hic ayiktirmiyon aldinmi ordan

1BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Şunu belirteyim 2018 dolar kirizi zamanında dolar 720 olduğunda Frank 680 di yıl 2021 dolar7400 frank 833 hhangisi pirim yapmış anlayın
Frank dünyanın en sağlam para birimi

Çaylaks_16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Makas diye bisey yok ya 1.70 vedat abi daha oncede bana dedi bizde burayla ugrasiyoz alın onsu naparsaniz yapın isterse uzaya ciksin:))

WuDuu_CAN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

18 kuruş çok güzel kar yazmış dolar işini tam zamanında bıraktık Allah tan marttan önce birşey beklemiyorum dolardan bir haber olmazsa

0BeğenmedimŞikayet

WuDuu_CAN ()

Aman kardeşim aman bi franka bulaşmadığın kalmıştı besleme çekmeden alma bak :)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Geçen gece dolar732 lerdeyken
Frank makası 0.90 düştü 830 liraydı ertesi gün 848 kadar cikti

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Şu franka birde ben bakim:)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Doğru diyorsun abi frank tfx te vardı sanırım

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aynen abi 5 kuruş nedir ya resmen soyuyorlar ondan almiyorum zaten al satta yapmiyom risk oldumu bilerek kazanmasınlar ytd

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Kardeşi gümüşe millet niye casaret edip girmiyor 5 yakın makası yuzunden 2 kuruş makas olsun hergun gümüşten para kazanırsın günde 10 kuruş oynuyor 2 alırken 2 kurusta satarken verdin kaldı 6 kuruş Allah bereket versin ama 5 makas olunca deymiyor

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Siz biliyorsunuz işi abi Basri dayı da Franka bakıyordu en son hatırladığım iyi kar ediyorsunuz bizim gibi bilmeyenler cesaret edemiyor bakıyoruz öyle :)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Alacak karımı çaylak yazdim

1BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Ya kardeşim makas 1 kurusun altında yükseliş dolardan ve eurodan kuvvetli niye dolar Euro aliyim

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Vay abi halen frank a devam ediyor musun en son konuştuğumuzda da aynıydı bereketli olsun senin hedeflerin yerindedir her zaman inşallah gelir

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Abi alımını gümüşmu grammi dolarmi yapacan öncelik hangisi gram hiç kar bırakmıyor ya 3.5 tl masraflara gidiyor

1BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Ben emirleri girdim 8234 den 10 bin Frank 580 den 10 k gümüş 431 250 Gr altin

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Belli olmaz sabah bir bakmissin 1765 lerde belki yarın dolarla aynı anda düşer burda hedef yarın koyacayiz

0BeğenmedimŞikayet

WuDuu_CAN ()

Abi dolar bu gece atak yapsın da sonra dibe gitsin :)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Doğru diyorsun .. peki artırılırsa 7.23 altı gelir mi bidon konuşmasını dinlemedim ama yeterli olmamış sanırım

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

744 bir yükselişi bugunde olabilir makas farkı şuan 744

WuDuu_CAN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Bu sitede herkezin dediği ne olduki

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Aynen dün konusuyodunuz bundan sonra ne olacak acaba grafik te islemez olur buna bir anda dibede gidiyo

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Ben xiomi tel 20 bir gün gidiyor bu günkü olay hiç normal değil ama bu olayı yaklaşık bir senedir görüyoruz Aytaç hocanın da dediği gibi bir anı düşüş çıkış ters flama yaptı formasyon iptali icin1872 4 h veya üstü kapmış gerekir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum