Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Dostum a da dip olmaz dip yerlerimiz yada zirveler c ile biter sarı abc nin komplesi bir dalgadır sanırım sorun buydu
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Bakalım Mevlam neyler. Neylerse güzel eyler:)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Sanki bi 7.30 daha yoklar gibi sonra cikar ytd
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Çok kısada birşey diyemem. ama bidon yellenin dediklerni teyit ederse dolara pozitif yansır. mb muaamma.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi dolar beklenti bugun kaç yarin kaç bidon yemin edecekmis
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Dip beklentiniz nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Eline Emeğine sağlık.
İplikçi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Rica ederim
mmtckr için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Yani şöyle söyleyeyim burdan direkte gidebilir 1800 1820 bölgesinden yukarıda atıp büyük abc yi de oluşturabilir bura teknik kısmı ha bana sorarsan tamamen hissiyat bu kısmı yada öyle olmasını mı umduğum dan bilmiyorum ama bence ordan sekip son kez yukarı atar çünki 4 saatlikte bu abc zayıf görünümde belirgin değil bence bu abc sadece A oldu aşa B olur seker yukarı C olur derim ytd.
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()Peki akabinde sarı a çizgisinde dipmi yapar yoksa tekrar sarı a b c demi dip yapar ustam.
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Emeğine sağlık sayın iplikçi
1BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Yani şurdaki beyaz renkli olan abc nin c si bitti veya bitmek üzere arkadaşlar... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Abi sayfaya yeni katıldım, keşke daha önce analizlerini görme şansımız olsaydi tebrik ederim oldukça başarılısınız,
0BeğenmedimŞikayet
Spyboot ()emeğinize sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Abi grafikten anlamıyorum vallahi ama emek var eline sağlık tebrikler
5BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Valla insan arıyor yani bi tbrk bi tşk bi beğeni :) hiç bir şey yok bazen kemdim yazıp kendim ciziyom gibi geliyor gerek yok galiba cizmeye diyorum 431 takipcim var takip ediyormu etmiyormu ikilemdeyim:)) çizilen grafiklere bakiyorum sıfır beğeni grafik çalışmı bakıyorum babalar gibi ... :)) sağol rica ederim efenim saygılar:)
selka29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Abi düşüşe geçmeden en yüksek rakam ne öngörüyorsun
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Anladım yok usta ben riske giremiyorum o yüzden iki tane sell var bekliyorum işin açıkcası korkuyorum 1840-1835 iki tane sell
Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Bitti değil de sonraki oluşumlara bakıp net harekete göre al sat yapacaz. Düşüş Bitti demedim.
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Düşüş bittimi yani valla ben 1830 bekliyom saf saf
0BeğenmedimŞikayet
fizyoterapist_35 ()Yükseliş 2023'te başlayacak sanırım :)))
selka29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selka29 ()Tebrikler kardeşim. Grafik süper işliyor...
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Umarım değerlendirmişsin dostum.
0BeğenmedimŞikayet
heros ()sanki pavell cok iyi biriydi adam susarak piyasaya yon veriyodu :))
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Saati bilmiyorum ama tam net değil sanırım yazmıyor Bi yerde.
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Aynen artık yellen var :) tam Bi psikopat ama bu kadın:)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()pavell in selasini mi verdiler coniler
0BeğenmedimŞikayet
mmtckr ()Bu konuşma saat kaçta tam
1BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Ama zaten mumlarla bakarsan çıkışlar cılız ama sürekli satışlar keskin. Bu da bize satıcı grubunun beraber hareket ettiğini ve kararlı olduğunu gösteriyor. Yanlış değilsem bugün fed başkanı yellen konuşacak. Onun konuşmasında güçlü dolar kavramı ile ilgili konuşma çıkarsa ons şelale.
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Onun için mum oluşmadı lazım. Şu an bir şey diyemem genel trende bakarak konuşabiliriz.