Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (84)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık hocam, teşekkür ederim.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam hem grafiğe hem yoruma teşekkürler sağolasın ziyadesiyle hayra geçti beğeniyi fazlasıyla Hak ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Valla ben yiklardir bu dusuncede devam edip ego tatmini icin usta rolu yapanlara prim yaptirmadim heo kazandım.
5 yil_dizli aylarca terste iken ben uçuk karlarda yüzüyordum
Beni dikkate alma ama okuduklarını da arada aklına getir :)
Bereketin bol olsun
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yedikıta ()tamm sagolun hoxam
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Satış yapınca siteye yazabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Tmm alıcam dikkate bol kazançlar:)
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Ons iki haftadir zayıf. Vardır bir beklenti hedef amaç...
Grafik tutabilir ama su kelimeye dikkat et
Grafikciler su olursa yukselir su olursa duser deyip kendilerini sağlama alıyorlar :)
Dusse de yükselse de adamlar ben demistim diyebiliyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Ben tersteyim biliyosun yükselmesini çok istiyorum ama baksana onsa zayıf yani
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Haceri biliyom :)
Ben seni takip edecem dur bakalim neler olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()@Ahmetyentur gerçekten tavsiye ederim bide @Hacerenvr16 abla
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Kim o usta :) sana yazacam
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Takip ettiğim ustanın dediğine geliyo bak 6.05 i aşamıyor kalamıyor onsta 1840 da inş kalır ama :(
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sadece buna dikkat edilse yeridir , sebep ne olursa olsun mutlaka düşecekse bu kesişim olacak , kesişim olursa da elimdeki gümüşün yarısını satarım , alttan alım için ytd
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hayırlısı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()kesişim olmazsa Biiznillah yukarı
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Buna gore iki yön oluyor demi
Ya düsecek ya çıkacak...
Grafik bunu diyor.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()EMA50 ve EMA 200 4 SAATLİK GRAFİK takibindeyim , şayet kırılım olacaksa mutlaka bu ikisi kesişecek
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam yarın derin düşüşler mi olur yoksa normal mi seyreder ytd
5BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sevgli dostlarım , 4 saatlik gann analiz grafiğinde kritik rakamlar destek ve drençler belirlendi , 25.8xx düzetini özellikle de 2/1 fan direncini kırarsa işler oldukça düzelecek sırasıyla da diğer dirençler aşılabilecek , fakat EMA 200 VE EMA 50 HAREKETLİ ORTALAMALARININ BİRBİRİ İLE İLETİŞİMİ SIKINTILI GÖRÜLMEKTE , kesişim yaşanmamasını umuyoruz çünkü her kesişim yaşandıgında fiyat sert oplarak aşagı kırılmış
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim , bol ve bereketli kazançlar
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Henüz gümüş almadım, 20 ocak çok kritik bir gün , üstelik asıl artış 28 ocak dolunayından sonra olmalı, fakat bugün EMA 50 EMA200 Ü KESER DE sert düşüş yaşanırsa 5.7 düzeyinden aşagı dogru parçalı alış emirlerim var
Yedikıta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yedikıta ()hocam gumus aldinizmı
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Elinize emeğinize sağlık gözünüze sağlık olsun İNŞALLAH
0BeğenmedimŞikayet
Fırsatlari_kaçıran ()Elinize emeğinize sağlık hocam. iyi günler saygılar