Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Soruyu tam anlayamadım
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()O yükselişte Altın ons 1810 civarı Gümüş ons 19$ civarıydı Gümüş altına göre çok yükseldi Altın ons neredeyse 1810 lara çok yaklaştı ama Gümüş ons hâlâ 24.65 $ ı kıramadı Sebebi oynanan oyunmu yoksa sanayii mi bu kafamı karıştırıyor ama sanayii olsa bile şimdi en kötü 22.60 ları test etmesi gerekirdi Yine bir yüklü satış planı olabilir.
Buciğer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Altın ons 1800 altına atarsa o dediniz rakam gelebilir ( 22. xx ) çünkü düşerken altın onsa göre gümüş ons 2-3 kat düşüyo
Ve ben kısa vadede artık 7 liraların geleceni düşünmüyorum ytd
Emektar07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buciğer ()20 temmuzda gümüş yüzde dört kazandırdı
22 temmuzda
Altın ons 1810
Gümüş ons 22.85
Neden 19 dolardan baz aldınız
Neden onslar aynı yerlerimi görmesi gerekir kıyaslamak için
Saygılar
Bilgi edinmek için yazdım
1BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()Faydalı paylaşım, likes
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam burad tl ye geçmek dogrumudur bilemedim zaten tersteyiz ya gümüş ons 22 dolar dolar tl karşılığı mi yükselir mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğine ellerine gözüne sağlık olsun İNŞALLAH
-1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Rasyo 79.8 görürse 19.7 görürüz ytd
Felaket~Tellalı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Incelemenızı onerırım
Genel hareket planınız ıcın yardımcı olabılır
Alt yorumlu grafık
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Banada 78-80 Arası çok mantıklı geliyor. Bekleyelim bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ():)) İnş görmez tabi
teacher2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hepsınde aynı olusum var,
Gumus- altın onslar
Gr tl ler ve usd
hepsı aynı sekılde ve olusum aynı.
Hepsını ayrı ayrı atmadım bırınden bakarak genel olusum bu sekılde.
0BeğenmedimŞikayet
teacher2525 ()bi sus felaket tellali misin :)
0BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Şimdi Şöyle Bir Durum var sizin grafik Altın Gram TL bende Altın Ons garfiğini inceledim Altın ons Başladığı yere neredeyse gelmiş durumda ama gümüş onsta işler biraz farklı ons olarak grafik incelermisiniz
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Merhabalar. Gümüş rasyoda 4gün önce yazdığım gibi 79.8 yolcusu gözüküyor. Eğerki ziyaret ederse 22.80$ el sallar saygılar
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Demek aynı seyı gormusuz kardesım. bence degerlı bır tespıt ve ongoru, gecmıs gelecegın aydınlatıcısısıdr.
5BeğenmedimŞikayet
Emektar07 ()Bende Tam bununla ilgili bir yazı yazıyordum
MERHABA ARKADAŞLAR ALTIN VE GÜMÜŞ ONS GRAFİKLERİNE GÖZ GEZDİRDİM VE GÖZÜME BİRŞEY TAKILDI 20 Temmuz büyük yükselişin başladığı tarih Altın ons 1810 lardayken gümüş ons 19$ Lardaymış bugün onslara baktığımızda Altın ons neredeyse Yükselişe başladığı 1810 $ lara yaklaşmışken Gümüş ons 24$ larda geziniyor bu beni biraz düşündürdü. Altın başladığı yere döndü ama gümüş dönmedi Gümüş Neden Bu kadar sağlam durdu Tekrar 20 li 21 Li rakamlara düşmedi. Kısacası Neden Ciddi satış yemedi. Kafamda iki soru Marttaki gibi Ciddi bir satış yiyecekmi yoksa sanayii de kullanıldığı için satış yemeyecekmi. Bu grafikler Benim Tezi doğrular gibi Altın ons buralarda dururken gümüş ons çok düşeceğe benziyor. Ne Dersiniz 22.65 $ gelirmi. Varmı Bir Fikri olan Yada Bilgi paylaşmak isteyen
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Yön düşüş diyorsun