Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (175)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Şu an için öyle duruyor biraz dinlensin. Dönmesi için kandırırım inşallah
Cee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Muhammet kardesim buraya donmemekte kararli sanirim
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Hayırlısı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Oyle diyorsaniz oyledir isin erbabi sizlersiniz. Ama oyle bir yazdiniz ki. Herkes kaderine yenik dustu derken.
Maximum_Analiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Tedbirli yatırımcıyım :)
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Piyasa fazla hareketli oldugundan dir ama hep cok oluyor du sanki. Bur da da bu isi gercekten bilenler boyle riskli zamanlarda daha az burda oluyorlar sanirim yanlis yonkendirme yapma riski yerine nabiz dinliyorlar. Kayda deger bir veri paylasimi bile yok hic mi bir sey olmadi ki sanki. Firtina oncesi sessizlik...
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Beni geçtin vallahi abi :))
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Kardeşim etkilenecek bir durum da olmayabilir bu benim cesaretsizliğim :)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Satasım var abi demedi deme :))
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Yapar @Hanım_Teyze çok güzel hemde. Nerdeki hiç görmedim iki gündür özledim vallahi :))
Mustafa_abi_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Abi öyle olacağı kesin TL çoğunlukta bekliyorum ben cesaret edemedim cesaret edip ful girenleri tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Helvayi @Hanım_Teyze yapacak gümüş tabakta bize altin tabakta getirecek :):)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Neyse hayirlisi bakalim bu hafta biraz değişik bir seyler olacak sanırım:):)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Biliyorum sanki biraz fazla gibi geldi
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Hafta sonu tum bankalar da acik oluyor marj acikkenkinden farkli oluyor
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Abi gayet normal
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Amin inşallah
Yapacak bişey yok helvasını yapıp yiyeceğiz altın tabakta :))
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Hayırlısı diyelim
Enson helva yapacagiz site olarak hepbirlikte altin tabakta helva yiyecegiz :):)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Aman deme öyle abim. İyice korktum
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Yinede korkutuyor enson 539 dan duseceginde makas araligi bu sekilde idi asagi dogru
Runner için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Runner ()Ortalaması 436,5 e denk geliyor abim
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_abi_18 ()Makaslar aşağı dogru açılmış
2BeğenmedimŞikayet
metin916 ()c. tesi ve pazar günleri böyle açık makas. Ama hafta içi 5 gün 24 saat böyle değil