Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Mertinin ()Altın ölmüş de ağlayani yok
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Estağfurullah kardeşim, ben teşekkür ederim
Ahmet83 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ahmet83 ()Doğrudur ben yanlış anlamışım muhtemelen kusura bakma. Uyarmak yanlış varsa düzektmek görevimiz. Teşekkür ederim
taureg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
taureg ()Evet kardeşim kullandığım kelamın bilincindeyim ve o yüzden metin içinde bu şekilde "... " kullandım, üstad ifadesini; yazıyı hitaben yazdığım kişiye kullandım. Ama yanlış anlamışsınız heralde...
Ahmet83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Ne diye edelim duayı
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevgi_44 ()Teşekkür ederim
muratyz13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Belliydi belkide teşfik diyip burdan da aldırıp indirecekler daha da bilemeyiz hep tuzak hep
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esn_media ()Sakin ol bir anlık sinirle ne olursa olsun su an zarar kes yapma para kolay kazanılmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Aynen herşeye geç kaldık 460 gelse zararı düşürsek oda yok gelmiyor inadına düşüyor teşvikte fos çıktı
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Zararkesi çoktan geçtik sanırım başta yapılacaktı
0BeğenmedimŞikayet
KarCepteGüzeldir ()Türkiye sınırları içerisinde milyonda bir ihtimalin gerçekleşeceğine inandırmaya çalışıyor kitleyi. Bahsettiği kesişim noktası defalarca bay geçmiş daha önce. Arkadaş türkiyenin ekonomiyle tehtid edidiği gerçeğini göz ardı ettiği için bu tekniğin tutmama ihtimalini bilmiyor
3461of için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Etkisi olmadı ki satmadım 460 görsem de yetecek artık oda yok
Tre42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()460 görsek en azından yaa:(
Yeşilllll22 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
3461of ()Bu ne anlama geliyor grafik
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Keşke bilsek kaça kadar düşecek ona göre bozup alttan alırdık en azından
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()O kadar değil ama şov daha başlamadı galiba ben öyle anladım izlediğimiz sadece frağman
1BeğenmedimŞikayet
Esn_media ()Detaylarını bilmiyorum ki Ne olacağı konusunda hiç bir fikrim yok. Tek bildiğim kötü olduğu Ama sonuçlarını kestiremiyorum. 16 bin TL zararla bekliyorum umarım düşmez. :(
0BeğenmedimŞikayet
Tre42 ()Satinmi aksaam gramlari
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Nasıl yanii uçurumun sonu kaça çıkarmış 300 350 filan mi
Esn_media için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Dua edelim
Murat1414 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muratyz13 ()Altın ayı piyasası, altın fiyatlarının uzun bir süre daha düşük kalacağını, fiyatların aşağı yönlü eğilim gösterdiğini ve bu eğilimin devam edeceğini gösterir. ... Altın fiyatlarını örnek alacak olursak, 2000'lerin başından 2011 yılının sonuna kadar uzun bir süre yükseliş trendindeydi yani boğa piyasası yaşanmaktaydı.
Sevgi_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnsaAllah olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Esn_media ()Uçurum, Dipsiz Kuyu.
0BeğenmedimŞikayet
Sevgi_44 ()Eyvahhh! Süründürdüğü yetmedi son vuruşu da mi yapacak yani:(
0BeğenmedimŞikayet
Sevgi_44 ()Teşekkür ederim
punisher2019 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Hepimiz ölecez mi demek istiyorlar :)
0BeğenmedimŞikayet
punisher2019 ()Düşüşün hizlanacagi şeklinde tahminde bulunulmuş...
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ölüm demek kısaca
1BeğenmedimŞikayet
Sevgi_44 ()Death cross nedir aydınlatır mısınız?