Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim katılım için
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()C olsa harika olurdu hepimiz için inşallah :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani görsel olarak paylaşmıştım dostum
Bir_yolcu52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hadi inşallah :))
mamac için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()İnsallah sabre sebaat edip en guzel sekilde karli cikislarimiz olucak elbette bakalim :))
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Benim fikrim az kaldı:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Her kışın baharı vardır diye şarkı yazasım geliyor, az daha sabır diyelim..
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Ayazda birakti bizi teneke bahar gelmiyoru surekli kar yagiyo anamadim gitti bi :):)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gülecek inşaallah, temennim en azindan, itilmis gibi kaldık bir köşede, ahh şu bitko:)
Suskun_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suskun_06 ()Garibanin yüzü gülürmü
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Nolur yani dimi, şu gariban gümüş yatırımcısı biraz gülsün, yeter ama :)
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()C şıkkı.
Bilgid2n değil, istekten. Aga bunu anket formuna çevirsen güzel olur. Gümüş platini takibe aldı, amerikayla parladı. İnşallah gece daha parlak olur
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Merhaba aynen bence de:))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()C şıkkını seçiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_yolcu52 ()Anket göremedim
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mamac ()Umut olsun C diyelim :)))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Anketime katılırsanız sevinirim dostlar :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim dostum bereketi kazançlar dilerim inşallah
kerimcan226 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()@BossVurguncu Abi böyle bir imkan verdiğiniz için ben teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ():)) sesli güldüm var mı sesi güzel müezzin?
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hayır ikisi de düşürürse sitede bir arkadaş sela okur artık bizler için
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam senin analiz yorumların kadar iyisi tutarlısı pek az çıkıyor bu sayfada. İnşallah diyelim. Dünden beri geri çekilen bir Yay gibiyiz aslında... ytd
EVLADI_FATİHAN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EVLADI_FATİHAN ()Powel ile Jo biden ikiside Parelel bir aciklama yapar Emtialarda her ikisinde de yukselis olur ancak öncesinde düşürülermi onu öngörmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olası en sert senaryoyu seçtin demek ki. Hayırlısı olsun dostum
eses26serdar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilemem dostum hayırlısı olsun bizim olsun herkesi mutlu etmek zor
Fırsatlari_kaçıran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Powel faiz arttırımı ile Biden teşvik yerine pandemiden olumlu bir haberle gelirse dibi boylarız
0BeğenmedimŞikayet
Fırsatlari_kaçıran ()A olsun ters olanlar alabilinler aşağıdan toplasın yukarıdan ters olanlarla beraber satsın. cok güzel olmazmi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah keşke olsa belki de olur teşekkür ederim dostum
meburmeti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mantıklı yorum güzel açıklama dostum ağzına yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim
kerimcan226 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()Keske c olsa hepimizi sasirtsa