Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (107)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sağol. İyiyim Zeynep Hanım Sen nasılsın? :)
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()zaten çok kalmadı izleyelim.
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Vıx düşüşte bu onsun böyle cansız olması bir oyun dönüyor sitede düşecek havası var bence ABD açılışından sonra yön yukarı olacaktır
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Sence yukarımı aşşağımı kırılıcak :)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler aklınıza, emeğinize sağlık. Nasılsınız?
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()en geç bu gece kırılacak gibi görünüyor. YTD
Mali______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Kararsız olduğu için ancak kırılımdan sonra belli olur. Elbette bir haberle yönü belli olabilir. YTD
TOLGACAN96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TOLGACAN96 ()Sn. Ustamm emeğine sağlık. Teknik olarak kırılma var yön belli değil diyorsunuz. Peki bir de Temel açıdan değerlendirecek olsanız, Biden ve Powel açıklamaları öncesinde, genel beklentilerin aksine, günlerdir TERS tepki veren bir piyasa var. Yanılmayı çok isterim ancak, Bu husus, içeriden olumsuz bir bilgi alındığını ve kırılımın aşağıya olacağını teyit etmez mi acaba? YTD.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eline sağlık hocam. Bu da her iki yöne kırılım ve her 2 yöne tuzak için çok önemli kritik bir durumdur. O yüzden Shrödinger Paradoksu diyorum ben böyle durumlarda. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mali______ ()Ustam 15inde yukarimi kirilacak
0BeğenmedimŞikayet
kerimcan226 ()Ustamm bilirde ben ve benim gibi takipçileriniz bilemeye bilir biz ne anlayalım abi?
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Hacimsiz demiş zaten @USTAMM mesaj berilmiş
0BeğenmedimŞikayet
Sinan2462 ()Biraz daha yatay gidecek gibi görünüyor, politik gelişmelerle yönü belli olur ..
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()merakla izliyorum neler olacağını :)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()yukardan gelende teknikte ne olur bilirsin dostum :)
ytd
0BeğenmedimŞikayet
LambadasaR ()kırsın artık yoksa biz kafayı kıracağız :=)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()sıkışma çok arttı. Yukarı kırarsa ne ala :)
YTD