Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (107)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Dikkat et derken zarar ettirir o kisi inanma
ILGAZ77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Evet haklisiniz ama bende acemiyim galiba zamanla ogrenicem bende tavsiyeniz icin tskler
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()ben bu işte ne zaman tedirgin olup panık yapsam zarar ettım 3-4 sene evvel sonra sabrı öğrenmeye başladım inş
sizde sabredin beklentinizin tersi olsa sabredın spke acımaz sabırsız adam sever
ytd
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Söylediğiniz icin tskler ama ben burada sadece bi kac kisinin tahminlerine dikkat ediyorum artik
Ahyalandünya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultanmehmet ()Çok şükür dediğimiz gibi oldu
Fatihsultanmehmet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Kardeş birde etacarter var onada dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Valla inanın bi haftadir cok stres yasadim hayir kesin konusma bari neyse saglik olsun ben sizlerin tavsiyelerinizi çalışmalarınızı okumak icin giriyorum siteye ama sizler tahmin oldugunu belirtiyorsunuz bizlerde kararlarimizi kendimiz aliyoruz
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ak_Sakallı ()Bu zarardan önce 165 bin zararım mevcut. En azindan bu panik kaybini cikartip ilk zararim icin çabalayabilirim. 6.40 Kesin gelceğini bilsem düşsede sorun etmeyip beklerim aslında. Şimdi 5.98 ve 6.09 dan alimlarim mevcut 3. alış için firsat kolluyorum onuda iyi yerden aldik mi 6.40 bekleyecegim
Depreshift için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
merterbirader ()Nasıl başkasının lafı ile böyle yatirim yaptınız valla yazık olmuş . O adam buradaki insanların yüzde 90 ini engelledi
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Çok tutarsız bulduğum için onu direk engelledim.
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Siz sadece tahminlerinizi soyluyorsunuz ama haklisiniz tedirgin olmakta mesela ben fanatik gümüşçü diye biri yuzunden terse dustum gecen hafta 6 42 ye düştüğünde burasi cok iyi alim yeri buralardan alin dedi kesin bi dille bende acemiyim aldim sonrasi maglum hani burasi iyi alim yeriydi terse dustum deyince de hemen engelledi kolayinida bulmus ama ders oldu bugunde zararına sattim alttan aldim maalesef
0BeğenmedimŞikayet
Ak_Sakallı ()Teşekkür ederim hocam. Umarım isabetli olur. Olmasa da elinize emeğinize sağlık. Ilgi ve alakaniz için de ayrica teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Depreshift ()zararın 29 kuruş mesela burdan aldın diyelim 6.35 olunca gram zarar biter komisyon felan 6,40 temiz olur sana al demiyorum yanlıs anlama :)
Ak_Sakallı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()yok yok dostum bak ıkı mesaj yazdım onlarca mesaj geldı gerçekten panık olunuyor
yazdım farzedelım ters olursa perişan oluruz
haddıme değil litfen diğer mesajları da okuyunuz
ytd
2BeğenmedimŞikayet
Layaline ()6,08 aşmalı sonra 6,18 üzerinde kalıcı olmalı olurda kalıcı olursa 6,48 aşamazsa satılır
ıns isabetli olsun
sakın sakın sakın panık yapma olurda düşsede zarara satma sabırlı ol adamlara yem etme paranı
ytd
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Panik dediğinize gore dususmu bekliyorsunuz elbette sizinki de bi tahmin ama tahminlerinizi de net sekilde soylerseniz tabiki kararlarimizi biz alicaz tskler
0BeğenmedimŞikayet
Ak_Sakallı ()Teşekkürler. Bunu tecrübe ettim. 6.10 dan aldım pat diye dustu panikle 5.81 den sattim ve tekrar tepe yukari yapti pişmanlıktan ölücem :) yukarı çıkarsa nereden satmak mümkün ? Bunuda belirtirmisiniz. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam geçen cumadan beri yazyorum
ama sızde bılırsınız kı pıyasa bu ne yapacağı bellı olmaz rakam yazsak belkı panık olacak ya hatalı ise
10 dk ayırsalar mesajları okusalar çözecekler
ytd
42hakan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()hocam aynı şeylerı yazıp duruyorum lutfen yorumlarımı okurmusunuz saygılar
Nurullah60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()dostum yukarı giderse zaten yukarda satılır olurda aşağı giderse ki mesajlarımı okumanı tavs ederım panık yapmadan bır sonrakı tepede sepeti boşaltmak lazım
biraz sakinde olurmusun piyasa benım veya bızım elımızde değil malumun
ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ak_Sakallı ()Yukarı mı aşağı mı ? Beklentini yaz şu olursa böyle bu olursa böyle de neden beklenti yaratiyorsun? Bu kadar insan terste ve üzgün zamanı vakti olmaz mesajini gormez ve yukari cikarsa, ise yararsa da tekrar üzülür
0BeğenmedimŞikayet
Gülbahar53 ()Düşüşmü :))
0BeğenmedimŞikayet
berkhamza ()Evet şok derken TL ye mi geçelim napalım?
0BeğenmedimŞikayet
ILGAZ77 ()Negatif yönde mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Şok derken çok mu kötü :)
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()İş işten geçmeden paylaşşsanız onay rakamlarını da yazarsınız ona göre gardını alır millet..
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Paylaş da görelim
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Şu anda herkes şokta zaten o dedigin anti şok olur :)