Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (210)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abi 2 yöne tuzak ihtimali var bana göre şu an Shrödinger Paradoksu
@ticaret_adamı
@Periyot
@USTAMM
@34BraveHeart
Ve diğer tüm dostlarım.
Temkinli olmak gerekli diye düşünüyorum. ytd.
@Yaseminnisa
@Füss
Mumların durumu her şeyi değiştirebilir bakamıyorum şu sıralar...
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Kabul etmiyorum :)
26.50 yok
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Yemin ediyorum seni canı gönülden tebrik ediyorum gercekden istikrarlisin. Gel artık 26.50
3BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Gece küçük bi yukarı yapıp indirdiler
Bence 26.50 ve tekrar aşağı mı bakacaz
Ama 26.50 gelmeli
:)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet haklısın dostum. Teşekkür ederim.
İnşallah güç topluyoruzdur diye içimden geçiyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Selam Umut;
25.31 altı
25.21
24.87
24.61
25.31 üstü
25.40
25.60
25.90
diye gider mi acaba ?
:)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Tedirginlik sana hiç yakışmıyor dostum
Ben senin tarafındayım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Satış baskısı var dostum ama sabırlı bekliyorum bakalım full olsam biraz çıkardım aslında ama zararda değilsem tabi. Asla ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şu an tedirginim çünkü hoş bir seviyede değiliz bu attığım grafik senaryosuna göre. En az 25.75-85 üzerinde kapanışlar gelmeden de rahatlamam zor. 26-26.20 bandı kapanışları da çok önemsiyorum. ytd
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PAVRİ ()egerki senide biktirdiysa bu gumus anlarimki yukselecek.. :))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()Niye korkutucu olsun dostum mal düşükken mi yüksekken mi tedirgin oluyosun?
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Şeytan diyorki sat kurtul:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu gümüş onsu 25.50 üzerinde tutmamız lazım ya. Korkutucu hareketler yapıyor. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bari bir de olumlu senaryo yazalım. Alta gidecek hissi verip önce biraz alta taşar gibi yapıp sonra tekrar yükselmesi durumu gelişebilir belki de. Ama alta gitmesi de çok çok tehlike arz eder. Yani 2 yönlü tuzak kurmak için çok müsait bir durumda gümüş ons. İnşallah hayırlısı olur da kurtuluruz bir an evvel. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bunun üzerinden anti bir senaryo yazacak olursam.
Hereket belki şöyle olabilir, takoz yukarı doğru aşar gibi çıkıp geri salması durumu gelişebilir. Tuzak riski çok fazla görüyorum. Tabi bu söylediğim çok farazi. Önemli olan yukarıda kalıcı kapanışlar alıp alamayacağımız gümüşte. Tabi yukarı çıkabilirsek inşallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dostum sağolasın
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim bereketli kazançlar
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ters bayrak/flama hepsi ihtimal dahilinde aynen... Ben de takoz olarak çalıştım ayrıntıya girmeden... ytd
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eline sağlık guzel calışma
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()Ters bayrak?
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence teşvik paketi haberi gelmese daha iyi. İnşallah aşağı kırmaz. ytd
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Senin yorumunu görmeden açıkçası aşağı yukarı benzer yorum yapmışız Perşembe teşvik deyip bugün takozu aşağı kirarsa şaşırmam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah dostum teşekkür ederim.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Önemli bir seviye diye düşünüyorum
Lakin oraya gitmesi de kesin değil
Daha altı da 22 ler... ytd
Taşoluk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Taşoluk ()Grafiğe göre dip nokta 23.80 sanki yanlış mı düşünüyorum?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Duruma göre gelme ihtimali var kesinlik yok... Dikkatli izlemek gerekli. ytd
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LambadasaR ()eyvallah hocam emeğine sağlık kemeri sıkalım :) tuş da kalalım
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()25.20 altı gelir mi