Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (210)
0BeğenmedimŞikayet
Lab_Tek_44 ()Geç bile kaldık abi
üçkardeşler için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()umud yukarı mı cıkıyoruz ne?
Lab_Tek_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neden öyle düşündün inşallah sıçrama yapar ama merak ettim sebebini
Seyfettinbudak için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet 25.35-45 bandı geldi gibi sağlam durursak güzel. Önemli ağırlıklı ortalamaya tekrar kadar attı gümüş. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seyfettinbudak ()arkadaşlar altın sıçrama yapacak bilginize sunulur.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dostum reklam olmaması açısından yazamıyoruz malesef ama arayınca bulunuyor mutlaka bazen ekonomi videoları ve kanallarında bazı İnternet sitelerinde kendi sitelerinde de ulaşılabiliyor
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()nereden görüyosun?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yorum ve paylaşımlarım sayfaya düşmüyor sanırım yine... Bu neden oluyor ya bilen yok mu gümüşcüler?
1BeğenmedimŞikayet
ibra_63 ()Aynen hocam hata üstüne hata yaptım. Sen usulu ogrettikten sonra tl siz kalmak sıkıntı veriyor bana
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Itelim dostum:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bereketli kazançlar dilerim
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Atalım, oksijen tüpümü hazır ettim ben, işaret fişeği vermenizi bekliyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
ibra_63 ()İnşaAllah hocam. Ben yine sözüme sadık kalamadım full girdim 6.17 ort
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geçtiğimiz 3 gün. En son bir gün öncesinin verisi gelebiliyor hocam. ytd
ANL_ANL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANL_ANL ()EFT satışı bugün mü gerçekleşmiş hocam?
0BeğenmedimŞikayet
ibra_63 ()Bu dolar kuruyla 25.85 nefes aldırır mı hocam bize
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyice bezdirdiğine göre bu iş tamam inşallah :)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bir şey değil dostum teşekkür ederim.
Sen öyle diyorsan atalım da bitsin bu çile :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Belki de gümüş ons için 24.40-50 bandını bir kez daha aldırıp yukarı atacaklar bizi şu an çalışma yapamıyorum ama aşırı riskli bir 2'li Dip çalışması var olabilir potansiyel olarak sevgili dostlar. Bugün belli olur. 25 doların altına inersek bu potansiyeli aklınızda bulundurun. 25.35-45 bandı üzerine atarsak rahatlarız kalıcı olmamız durumunda... ytd
Diğer taraftan 3. kez gümüş ons Büyük ETF'ler den 1.4 milyon ons satış daha gelmiş bu veri yeni düşmüş. Daha önce de 2 milyon ons ve 1.7 milyon ons gümüş satışı vermişlerdi. Baskı devam ediyor... ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Arkadaşlar her türlü grafiği her türlü formasyonu spenk efendi bizden daha iyi biliyordur merak etmeyin. Ona göre oyununu kuracaktır.
https://altin.in/bossvurguncu
Biz de ona göre oyunu oynayacağız bakalım :)
Ünlü tosuncuğun da ifade ettiği gibi bir spek atasözü der ki "İneği herkes sağar önemli olan insan sağmaktır"
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Eline sağlık usta artık Yükselme zamanı gelmedi mi yükselsin herkes dersten çıksın hayırlı akşamlar usta
uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Sağolasın dostum
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Rica ederim Hocam
@Lab_Tek_44 Umut Hoca nöbette yoğunluğuna deng geldiniz sanırım kahveler için afiyet olsun :)
uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Evet bu yazı teşekkürler
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)