Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Grafik güzel çalışmış düşüşler iyi biliyosunuz emeğinize sağlık aklıma geldi etiketledim yeni grafikleri bekleriz musait olunca Allaha emanet olun
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()404 altı. yok dimi grafikte 1 ay önceki attigin ah sen düşecek dediğin zamanlar 505 lerdeydi gram niye çıkmadım ben de 570 diyenlere kandım:(
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet dostum bende inanamıyorum nasıl tutturmuşum. yeni grafik atabilecek konumda değilim dostum şuan buna müsayit değilim.
müsayit olursam atarım.
Bence grafiğe inammayanlar bu grafige bir bakmalı demekki önemli olan grafiği iyi analiz edebilmekmiş. selamlar
Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()@Manga komutanım nokta atışa yaklıştınız tebrikler bundan sonrası için varmı grafik
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()Alış 460 452 455 450 511 515 ortalama 494 komutanım
0BeğenmedimŞikayet
Lale_44 ()Sağolun hocam varolun zararsız çıkayım razıyım
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()gümüşçok zor bir ürün. yükselmez kimse diyemez düşmez kimse diyemez. net bişey yazmak zor.
29 dolara bile çıkabilir yada dönüp 22 dolara bile düşebilir.
yani zor bir ürün. net bişey olasa yazarım
Lale_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_44 ()Evet gumuş var hocam çıkarsam biraz uzaktan izliycem inşallah zararsız çıkabilirsem
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Peki mumun sarı çizgilerin uzerini geçmemesi ne anlama geliyor?
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()mum sarı çizgileri yukarı geçemez grafiği bunlar
feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Evet dostum sade ve anlaşılır bakalım gerçekleşecek mi? Benimde beklentim üç aşagı beş yukarı bu yönde:)
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()gümüş biraz karışık dostum herşey yapabilir. net bişey görmediğim için paylaşmadım.
Yasoaltin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()Grafikleri yorumlayamıyorum malesef inşallah bir gün onu da öğreneceğim emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()bizim bu sitede eskiden caki vardı. elliot teorisi paylaşırdı.
oda dalgalardan bahsederdi fakat bir türlü derdini anlatamazdı.
ara dalgaları anlatır ana dalgaları anlatır fakat derdini bir türlü anlatamazdı
şimdi aklıma caki geldi.
Cee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yasoaltin ()Emegineze sağlık gümüş grafigi yokmu
0BeğenmedimŞikayet
Cee ()Hem 404 girecek diyorsunuz hem alis kacti diyirsunuz handmgisini yanlis anliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()alış kaçtı şirin hanım kardeşim
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()O kadar anlamıyorum ama ben çıkmadan 404 kaldıramaz artık bünye son demlerimdeyim komutan inşallah gitmesin o kadar
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()grafik tek çizgi olduğu için ezberlemesi kolay ))
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()ilerleyen zamanlarda görür şirin hanım. dikkat ederseniz grafik günlük. uzun zaman grafiği
ŞiRinN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marsilyacat ()Emeğine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ŞiRinN ()404 mu görecek yapmaa yaaa
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()çıkış derken yeni zirve düşmeden olmaz. tabiki iniş çıkışlar olacaktır. sarı çizgi sınır
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()sizlerde öylesiniz dostum
Sıvap için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()sizdee gümüş vardı sanırım
Lale_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet dostum elliotu takip ediyorum 460 lı rakamlardan sonra elliota bakmak gerek.
ben istesem 444 ü şimdi bile çıkabilirim benim banka biraz yukardan verip yukardan alıyor. az önce 444 den aldı.
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Eline saglık komutan zaten takipdeyiz ezberledik grafiği:) Dikkate alanada umarım faydası olur teşekkürler...444 alımlarını kısa sürede çıkacaksın o zaman dogru mu?
1BeğenmedimŞikayet
Lale_44 ()Teşekkür ederiz elinize sağlık hocam umarım tepki yukselişinden sonra olur
0BeğenmedimŞikayet
Sıvap ()Komutan seviliyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@Manga sevgili hocam sizinde hakkınız ödenmez . Saygılarımı sunarım.