Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geçmiş olsun dostum. Valla 1 günde böyle bir geri çekilme alan 1 günde de düzelebilir gümüş bu. Ama 26 dolara kadar atmazsa diyelim senin profil resmin gibi olur yüz ifademiz. Gümüş yükselirken biraz sinir eder bazen bakalım izlemeye devam ederiz de temkinli olmak elde TL bulundurmak her zaman önemli. ytd
_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_izci_ ()Eyvah eyvah , desene abi benim durum vahim , ağlanacak halime gülüyorum.
15 bin içeri girdim bir günde nasıl düzelir hocam. Bekleyeceğim mecbur dimi.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Kusura bakma hocam dün çok yorgundum. Dediğim gibi şu an grafiğe bakamıyorum ancak 2.5 dolarlık bir düşüşten en az 1.25 dolar düzeltmeyi geri alma durumu olursa gümüş, ağırlıklı ortalamaların da çekmesiyle o da 24.50-60 üzerine koyduğumuzda 25.75-85 olması gerekir ki sağlıklı bir yükselme olabilsin bana göre. Bu banda kadar hepsini tepki hareketi, yahut tuzak olarak görürüm ben. Güç toplayamazsa tekrar alt banda çekilip ama 24.50-60 bandı çok sıkıntılı tekrar tekrar denemesi... Ytd
Yarasa72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam grafiği çizelim büyük ihtimale tepki yükselişi olacak. Şuan 25.4 ile kapattı yine bir düzeltmeden sonra oku yukarı bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kesinlikle çok yükselen düşer çok şişen söner sonra tam tersi olur...
Her şey başladığı noktaya geri döner...
Pazartesi ayn 11 i sanırım. O dediğim düşen trend den tepki aldık altında kalmazsa iyi olur bugün kalmadık, ama kapanışlar önemli. Detaylı bakmak gerek şu an için fırsatım yok malesef. Lakin tepkiler illaki olacaktır. Düzeltmeyi en az %50 düzeltme ile alır da kapanışlar gelirse yükseliş başlar diye düşünürüm ben. %50 almadıkça tepkide kalır yükselişler bana göre. O da ortalama kaça geliyor düzeltmenin başlangıcı 27.20 desek 24.60 a kadar 2 buçuk dolarlık bir akım var ortalama. Koy üzerine 1.25, 25.50 falan eder en az diyelim... Zaten ağırlıklı ortalamalardan çok alta uzaklaştık illaki kendine çekmek isteyecektir o yüzden belki pazartesinden itibaren olumlu bakılabilir ama bilemiyorum hayırlısı inşallah. Duruma göre bakmak lazım. Bereketli kazançlar iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam çok yükselen şey düşer. Çok düşen şeyde yükselir. Şimdi pazartesi ne olabilir sizce düşüşe devam mı yoksa tepki yükselişi ile yükselir mi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Belki de böyle olması hayırlısı olabilir hocam kim bilir :)
Günlükte sıkıntı korkutuyor demiştim geçen günlerde hamile bir Boğa vardı sanki ama çok emin olmadan konuşmadım sonuçta ihtimal oluyor her şey piyasada, demek ki az çok aynı görmüşüz...
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam günlükte üst noktada elması bitirmişti. Bu düşüş kaçınılmazdı. Oku yanlış çekmeseydim güzel bir alım fırsatı olurdu ama telefondan yapınca böyle oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Alması gereken her şeyi almazsa eksik olan şeyleri tamamlamazsa sonra daha çok sorun olabiliyor. Bir kaç gündür Onu ifade etmeye çalışıyorum ben de ve birkaç abi, arkadaş falan da...
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam eninde sonunda o gapı alacaklar. Ama ne zaman ne şartta bilinmez. Bence tobonun sol omzu eksik hala
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Anladım hocam zaten o bizi ağustos ayından itibaren baskılayan düşen trend eğrisinin de olduğu bölge o halde aşağı yukarı 24.40-50-60 falan, 14-15 aralıkta aştığımız ve bugün test edildi ama olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Altında kapanışlar alınırsa 22 getirebilir ama bir ihtimal tabi şimdilik üzerinde kaldık. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam orası da bir ihtimal ama bugün oku yanlış çevirdim. Normalde tam 24.41'den dönmeliydi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()GAP o mı alacak derken hocam hangi gap?
Şu bir türlü alamayıp durmadan önümüze çıkan engel olan 22 dolar seviyesini mi kastediyorsun...
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Dur tekrar atayım
_muge için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_muge ()Hocam gap boslugunu goremiyorumki grafikte:( bir de su sagdaki renkli cubuk rakamlari gizliyor hocam, alcalirsa kirmizi yukselirse turkuaz olur diye okuyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()@_muge oku yanlış yere yönlendirmişim :(
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Canın saolsun zararını çıkarırsın inşallah
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bilmiyodum ilk defa aldim ben sabirsiizm sabirisz oldum içi 30 bin kar edeceme ana paradan oldum 6 bin 36 bin bir yakalarsam o bedri edeni ben gram satışta 5 dk sonra fırladığı gordum
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam sen erken çıktın iyi kar bıraktı dün 20 kuruşa yakın çıktı 10 kuruş kazansan Allah bereket versin.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bana gelince bi tarafı oynuyo:)
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Hocam sağlam at sterlindi beğenmedin kraliçeyi:)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Eywallah saygılar arada yazman bile teselli
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Şuan bu grafiğe göre 5.64 görünüyor
1BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()İnşallah zarardan çıkarsınız hocam
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Goruyonmu bana biri beddua etmiş bir yakalarsam varya
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()23.6 görünüyor şuan
eser38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eser38 ()21.90 damı başladı orayamı gelir bu grafikte
0BeğenmedimŞikayet
Yarasa72 ()Yaw hocam sende beni hiç dinlemiyorsun ki :)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abbowww sterlinden sonra gram şoku:))